Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 19 Nisan 2024 - 10:14 Yorum: 0

ETSO’dan belediyelere çıkarma

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetimi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde merkez ilçe belediye başkanlıklarına seçilen; Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, Palandöken Belediye Başkanı Av. Muhammet Sunar ve Yakut...

ETSO’dan belediyelere çıkarma

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetimi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde merkez ilçe belediye başkanlıklarına seçilen; Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, Palandöken Belediye Başkanı Av. Muhammet Sunar ve Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar’a tebrik ziyaretinde bulundu.
ETSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın başkanlığındaki ETSO Yönetimi ilk ziyaretini, Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar’a gerçekleştirdi. Özakalın ziyarette Başkan Akpunar’ı tebrik ederek yeni görevinde başarı dileğinde bulundu.
ETSO yönetimi daha sonra yeniden seçilen Palandöken Belediye Başkanı Av. Muhammet Sunar ve Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar’ı makamlarında ziyaret etti. Başkan Sunar ve Başkan Uçar’a yeni dönemdeki görevlerinde başarılar dileyen Özakalın, ETSO olarak Erzurum’un menfaatleri doğrultusunda yerel yönetimlerle işbirliği içerisinde çalışmaya ve şehre katma değer sağlayacak projelerine destek olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber