Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 28 Mart 2024 - 10:32 Yorum: 0

Evde sağlık hizmeti alan hastalar takip ediliyor

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri tarafından tedavi ve bakım süreçleri takip edilen hastalara ziyaretlerini sürdürüyor.Ziyaretler kapsamında İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul Efeler ilçesi Hasa...

Evde sağlık hizmeti alan hastalar takip ediliyor

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri tarafından tedavi ve bakım süreçleri takip edilen hastalara ziyaretlerini sürdürüyor.

Ziyaretler kapsamında İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul Efeler ilçesi Hasan Efendi Mahallesi’nde ikamet eden emekli hekim Dr. Kemal Bayraktar ile eşi emekli eczacı Belkıs Bayraktar’ı ziyaret ederek talep ve isteklerinin dinledi ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Tedavilerini yapan sağlık ekibinden durumları hakkında bilgi alan İl Sağlık Müdürü Şenkul, Bayraktar’a yıllarca hastaların şifasına vesile olması sebebiyle ve görev sürecinde sağlık teşkilatına vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ileterek ihtiyaç duydukları her anda yanlarında olduklarını belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber