Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:08 18 gün önce kaybolan Fetullah Kaya’nın kullandığı motosiklet ormanlık aland...15:07 Başkan Sandıkçı: "Gençlerimizin yanındayız"15:07 Turizm sezonu öncesinde sektörün talepleri ve çözüm önerileri için toplandı...15:07 Yapay zeka ile diş muayenesi ilk kez Eskişehir’de uygulanmaya başlandı15:05 19 suç kaydı bulunan kocası tarafından öldürülen Saadet öğretmene gözyaşı15:05 Haydarpaşa’da karaya oturan gemi kurtarıldı15:05 Yunus Emre Haftası Resim Çalıştayı Sergisi düzenlendi15:05 Yunus Emre Enstitüsü’nden, Tunus’ta Yunus Emre Seçkisi imza günü15:04 Müşterilerinin anısını berber dükkanında yaşatıyor15:02 Uşak Üniversiteli öğrencilerden Filistin’e destek15:02 Minik öğrenciler kumbaralarını Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışladı15:02 Polis ve jandarma ekiplerinden okul çevreleri ile servislere yönelik kapsam...15:02 Batman Valisi Canalp, Nisan ayı asayiş verileni paylaştı14:59 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Devlet Emiri Şeyh El Sabah’ı havalimanında ka...14:59 TİKA, Afganistan’da eğitime desteğini sürdürüyor14:57 Amasya’da üniversiteliler İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto...14:56 Düşük bütçeli aşiret oyunu öğrencilerden beğeni aldı14:56 MAST İzmir Boat Show’u 21 bin 850 kişi ziyaret etti14:55 Malezya’da ağaç devrildi: 1 kişi öldü, 17 araçta hasar oluştu14:54 Keşan’da çocuk çorabına saklanmış uyuşturucu ele geçirildi
Dünya 02 Eylül 2014 - 17:14 Yorum: 0

Filistin direniş grupları zafer gösterisi düzenledi

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi, Gazze'de kalıcı ateşkesin ardından zafer gösterisi düzenledi.

Filistin direniş grupları zafer gösterisi düzenledi

Askeri geçit töreni yapılan gösteride, Filistin bayrağı ve kimi direniş gruplarının liderlerinin posterlerinin yanı paradigma cepheye ilişkin flamalar da taşındı. 

FHKC Siyasi Büro Üyesi Cemil Müzhir, yüzlerce insanın katıldığı gösteride yaptığı konuşmasında, 'Bugün dünyanın en çok orduları içinde yer aldığını düşünen İsrail ordusu karşısındaki zaferimizi ilan ediyoruz. Bu zafer, Filistin halkının direnişi ve azmi yardımı ile kazanılmıştır' dedi. 

Filistin direniş gruplarının İsrail'in saldırıları karşısında 'tarih yazdığını' savunan Müzhir, 'İsrail, son saldırılarıyla Gazze halkının iradesini kırmak ve direniş gruplarını silahsızlandırmayı istedi. Ancak direniş gruplarının silahsızlanması olası değil. Bu çeşit çabaların neticesinde başarısızlıktır' ifadesini kullandı.

İsrail'in Gazze'ye 7 Temmuz'da başlattığı ve 51 gün devam eden saldırılar, Mısır'ın arabuluculuğunda Kahire'de yürütülen müzakereler İsrail ile Filistinli gruplar içinde 26 Ağustos'ta varılan ateşkes kararıyla neticelenmişti.

ETİKETLER: Filistin , Direniş , Grup , Zafer , Gösteri
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber