Gazze Şeridi'nde ateşkes anlaşmasına rağmen siyonist rejimin saldırıları sürüyor. Yerel kaynakların aktardığı bilgilere göre Gazze'nin farklı bölgelerinde gerçekleştirilen saldırılarda 6 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı. Gazze'nin orta
Gazze Şeridi'nde ateşkes anlaşmasına rağmen siyonist rejimin saldırıları sürüyor. Yerel kaynakların aktardığı bilgilere göre Gazze'nin farklı bölgelerinde gerçekleştirilen saldırılarda 6 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.
Gazze'nin orta kesimindeki Vadi Gazze çevresinde siyonist işgalcilerin açtığı ateş sonucu Abdullah Yasin isimli Filistinli şehit düştü.
Han Yunus'ta ise güneydeki Sanayi Bölgesi'nde yerinden edilmiş sivillerin barındığı bir çadırın hedef alınması sonucu bir Filistinli daha şehit oldu. Saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu dört kişi yaralandı. Daha önce de Han Yunus'un kuzeyindeki El-Biye Caddesi'ne yönelik topçu saldırısında iki kişinin yaralandığı bildirildi.
Bir eve düzenlenen saldırıda ise ikisi çocuk dört kişinin şehit olduğu belirtildi.
Han Yunus açıklarında konuşlanan savaş gemileri yoğun şekilde ateş açarken, kentin doğusu ile Karara beldesi çevresindeki askeri araçlar ve iş makineleri de yerleşim alanlarına doğru yoğun ateş gerçekleştirdi.
Orta kesimde bulunan Bureyc Mülteci Kampı'nın kuzeyinde konuşlanan işgalci birliklerin de yerleşim bölgelerine aralıklarla ateş açtığı kaydedildi.
Gazze kentinde ise keşif uçaklarının Ramel Mahallesi üzerinde alçak irtifada uçuş yaptığı, Beyt Lahiya'nın kuzeyinde de çok sayıda duman bombası ve top mermisinin kullanıldığı aktarıldı.
Gazze'deki hükümet medya ofisi, hafta başında yaptığı açıklamada, Ekim 2025'te yürürlüğe giren ateşkes anlaşmasından Haziran 2026'nın ortasına kadar siyonist rejim tarafından 3 bin 269 ihlalin kayda geçirildiğini duyurdu.
Açıklamaya göre söz konusu ihlallerde 992 Filistinli şehit olurken, 3 bin 144 kişi yaralandı. Aynı dönemde 95 Filistinlinin de esir alındığı belirtildi. (İLKHA)
İLKHA İlke Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Hizbullah, yaptığı açıklamada, işgalci düşmanın 27 Kasım 2024 ve 16 Nisan 2026'dan beri yürürlükte olan ateşkesi ihlal ettiğini vurgulayarak İran ve ABD arasındaki son mutabakatın birinci maddesinin Lübnan da dâhil olmak üzere tüm cephelerde savaşın sona
Şanlıurfa Umut Kervanı Derneği tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sürdürülen yardım faaliyetleri kapsamında sosyal markette hazırlıklar tamamlanırken, ailelerin alışverişleri de başladı. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Umut Kervanı Derneği Başk
1998 yılından bu yana hizmet veren Bursa Hayvanat Bahçesi, 206 bin metrekarelik alanda, 123 farklı türden yaklaşık bin hayvana ev sahipliği yapıyor. Avrupa Hayvanat Bahçeleri ve Akvaryumlar Birliği (EAZA) üyesi olan ve her yıl 800 bin yerli ve yabancı tur
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında, hakkında "İzinsiz olarak ateşli silah ve mermileri ülkeye sokma, imal etme, nakletme ve satma" suçundan kesinleşmiş 4 yıl 7 ay hapis cez
Panorama 25 Aralık Gaziantep Savunması Kahramanlık Panoraması ve Müzesi Konferans Salonu'nda düzenlenen zirveye Gaziantep Valiliği, belediyeler, uluslararası delegasyonlar ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. Konuşmalarda, yerel yönetiş
Japonya Başbakanı Sanae Takaichi, Basra Körfezi'nde mahsur kalan Japonya bağlantılı bir geminin Hürmüz Boğazı'nı güvenli bir şekilde geçtiğini ve şu anda Japonya'ya doğru yolda olduğunu söyledi. Takaichi, X adlı internet sitesinde yaptığı bir paylaşımda,
Lübnan'ın güneyinde Hizbullah ile işgalciler arasında yaşanan şiddetli çatışmaların ardından siyonist rejim yeni bir saldırı dalgası başlattı. İşgal ordusu, çatışmalarda aralarında bir tank tabur komutanının da bulunduğu 4 askerin öldürüldüğünü açıkladı.
Filistin'in Selfit kenti kuzeyindeki Kefl Haris beldesi, bir kez daha Yahudi çetelerin saldırısına sahne oldu. Sabahın erken saatlerinde beldeye giren bir grup Yahudi, yerleşim merkezindeki bir evi hedef aldı. Kefl Haris Belediye Başkanı Münir Ebu Yakub,
Arnavutluk'ta Kushner bağlantılı proje protestoları sürüyor
YKS maratonu bugün başlıyor: 2,4 milyon aday sınava girecek
03Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
04Muğla'da silahlı saldırı soruşturmasında 3 şüpheli tutuklandı
05İzmir'de açıklarında 14 düzensiz göçmen yakalandı
06Gazze'de ateşkes ihlalleri sürüyor: 6 Filistinli şehit oldu
07ABD-İran görüşmeleri ertelendi: İsviçre'deki kritik tur için diplomasi trafiği sürüyor
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük