Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 11 Mart 2024 - 17:20 Yorum: 0

Gölbaşı Belediyesi, vatandaşlara 3 merkezde toplu iftar verecek

Gölbaşı Belediyesi, Ramazan ayı boyunca Zübeyde Hanım Kültür Merkezi, Yunus Emre Kültür Merkezi ve Prof. Dr. Fuat Sezgin Aile Yaşam Merkezi’nde vatandaşlara iftar verecek.Gölbaşı Belediyesi, Ramazan ayında toplumsal dayanışma ve paylaş...

Gölbaşı Belediyesi, vatandaşlara 3 merkezde toplu iftar verecek

Gölbaşı Belediyesi, Ramazan ayı boyunca Zübeyde Hanım Kültür Merkezi, Yunus Emre Kültür Merkezi ve Prof. Dr. Fuat Sezgin Aile Yaşam Merkezi’nde vatandaşlara iftar verecek.
Gölbaşı Belediyesi, Ramazan ayında toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürünü pekiştirmek ve imkanı olmayan vatandaşların iftarını açabilmesi için 3 merkezde toplu iftar verecek. Gölbaşı Belediyesi’nin Aşevi’nde hijyenik koşullarda pişirilen yemekler, Ramazan ayı boyunca Zübeyde Hanım Kültür Merkezi, Yunus Emre Kültür Merkezi ve Prof. Dr. Fuat Sezgin Aile Yaşam Merkezi’nde verilecek iftarlarda vatandaşlara ikram edilecek.
Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, huzurlu ve güvenli bir ortamda iftarlarını açıp keyifli bir sohbet etmek üzere tüm vatandaşları merkezlere davet etti.

“Ramazan’a bir kez daha ulaşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz”
Bir kez daha on bir ayın sultanı Ramazan’a kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Şimşek “Birlikteliğin, bereketin ve dayanışmanın ayı, Ramazan’a bir kez daha ulaşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni içerisinde barındıran evveli rahmet, ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayı, dini ve insani duyguların daha da yoğunlaştığı, maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bir aydır. Bu mübarek ayı iyi ve güzel davranışları artırarak en iyi şekilde değerlendirmenizi diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta değerli Gölbaşılı hemşerilerimin olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam âleminin Ramazan ayını en içten dileklerimle kutluyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber