Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:23 Aranan şahıs motosikletli polislerden kaçamadı01:14 Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon01:05 Bakan Tunç: “Antalya’da bir kişinin otomobilin arkasına bağlanarak sürüklen...00:50 TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”00:46 Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde t...00:45 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldı...00:42 Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler00:36 İş yerinde bacağından silahla vuruldu00:28 Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar00:22 Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı00:21 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı00:19 Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi00:19 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı00:10 Devler Ligi’nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund23:48 Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova oldu23:46 Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı23:45 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’nın bağımsızlık mücadelesinin öncüsü Jose Mart...23:44 Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu23:39 Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı: 1 ölü23:38 Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz...
Türkiye 29 Mart 2019 - 13:53 Yorum: 0

Gürün’de sinema şöleni başladı

Gürün'de "Eğitim 7. Sanatla Buluşuyor" sloganıyla düzenlenen sinema şöleni başladı.

Gürün’de sinema şöleni başladı

Gürün'de "Eğitim 7. Sanatla Buluşuyor" sloganıyla düzenlenen sinema şöleni başladı.

Kültür Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünün destekleriyle Gürün Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023 Eğitim Vizyonuna uygun olarak öğrenci, öğretmen, veli ve ilçe halkının eğitime ve sanatsal faaliyetlere ilgisini artırmak amacıyla planlanan etkinlik hayata geçti.

Sinema şöleni Dünya Tiyatro Gününde 18 Mart Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında lise son sınıf öğrencileri için gösterilen "Çanakkale Yolun Sonu" filmiyle başladı. Programa MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Daire Başkanı Abdulhamit Karataş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Demir Şube, okul İdarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Gürün'ün ilçe oluşunun 150'inci ve Sivas Kongresinin 100'üncü yılı etkinlikleri kapsamında öğrenci, öğretmen ve veliler için her ay gösterilecek yeni filmlerle devam edecek olan sinema şöleni 25 Eylül'de sona erecek. Proje ile öğretmen, öğrenci, veli ve ilçe halkının eğitime ve sanata ilgisini artırarak sinema yoluyla eğitimde yeni bir ışık yakılması ve farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

Gürün’de sinema şöleni başladı

Gürün’de sinema şöleni başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber