Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 01 Ekim 2022 - 22:55 Yorum: 0

Hastanelerde tatbikatlara ağırlık

Malatya'dan Doğu Anadolu fay hattının geçmesi ve riskli iller arasında yer alması nedeniyle hastanelerde tatbikatlara ağırlık verilerek, muhtemel bir deprem...

Hastanelerde tatbikatlara ağırlık

Malatya'dan Doğu Anadolu fay hattının geçmesi ve riskli iller arasında yer alması nedeniyle hastanelerde tatbikatlara ağırlık verilerek, muhtemel bir deprem ve yangın gibi afet durumunda yapılacaklar teorik ve pratik eğitim ile anlatılıp gösterilmeye devam ediliyor.

Malatya İl Sağlık Müdürlüğü Sivil Savunma ve Seferberlik Hizmetleri Birimi Koordinasyonunda, Kuluncak ilçesi Şehit Mehmet Ali Şekerci İlçe Devlet Hastanesi personelleri ile Akçadağ Şehit Gökhan Aslan Devlet Hastanesi ve Akçadağ Toplum Sağlığı Merkezi personellerine, afet tatbikatı düzenlendi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) tarafından, temel afet bilinci, tahliye, deprem ve yangın eğitimi verilerek, 3 sağlık kuruluşunda da tatbikat gerçekleştirildi.

Malatya'dan Doğu Anadolu fay hattının geçmesi ve riskli iller arasında yer alması nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğü Sivil Savunma ve Seferberlik Hizmetleri Birimi Koordinasyonu tarafından, diğer ilçelerdeki hastaneler ile sağlık kuruluşlarında bir program çerçevesinde afet tatbikatı düzenlenmeye devam edileceği kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber