Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:52 Küçük öğrenciler, unutulmaya yüz tutan geleneksel el sanatlarıyla tanıştı15:50 Rally Bodrum’da yarışlar nefes kesti15:48 Samsunspor, genç oyuncu havuzunu Türkiye’ye yayıyor: 55 futbol okulu açacak15:46 Karton yüklü tır devrildi: 1 yaralı15:45 Ankara Valiliği’nden sağanak yağış uyarısı15:43 Kaldırımda yürüyen kadını hayattan koparan sürücü tutuklandı15:43 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Çeşme - İzmir etabını Tobias...15:40 Kavgayı ayırmaya çalışan yaşlı adam, yüzünden bıçaklandı15:40 Kalamış’ta deniz taksi ile kano çarpıştı, bir kadının ayağı koptu15:40 Kuduz hastalığı görülmesiyle karantinaya alınan bölgede sahipsiz hayvanlarl...15:38 Türkiye’de alanında geleneksel hale gelen ilk ve tek kongre15:37 Afetlerin gönüllü kahramanları durmadan eğitimlere devam ediyorlar15:34 Sarıgöl’de taze bağ yaprağı alımları devam ediyor15:34 Parkta İBB tarafından yapılan kazı sırasında oluşan su birikintisine düşen...15:28 Vincenzo Montella, Adana Demirspor yöneticileriyle kahvaltıda bir araya gel...15:27 Niğde Valisi Cahit Çelik DSİ yatırımlarını yerinde inceledi15:26 Hekimlerden Filistin için ’Sessiz yürüyüş’15:24 Akademisyen ve üniversite öğrencileri Ahlat’ın tarihi mekanlarını gezdi15:24 Kuraklık her geçen gün etkili oluyor: Yağmur için dualar edildi, ekmekler d...15:23 TVHB’den ’Dünya Veteriner Hekimler Günü’ dolayısıyla basın açıklaması
Türkiye 24 Kasım 2017 - 15:53 Yorum: 0

Hatıra ormanına fidan diktiler

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen fidan dikme etkinliğine Düzce Belediye Meclis Üyesi Gönül Asuk katıldı.

Hatıra ormanına fidan diktiler

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen fidan dikme etkinliğine Düzce Belediye Meclis Üyesi Gönül Asuk katıldı.

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kalıcı Konutlar Bölgesinde oluşturulan "24 Kasım Öğretmenler Günü Hatıra Ormanı" için fidan dikme etkinliği düzenlendi. Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi'nin de destek verdiği etkinliğe Düzce Vali Yardımcısı Hasan Bağcı, Düzce Belediye Meclis Üyesi Gönül Asuk, il milli eğitim müdürlüğünden yetkililer ile öğrenciler katıldı. Öğrencilerle birlikte hatıra ormanına fidan diken Vali Yardımcısı Bağcı ve Meclis Üyesi Asuk geleceğimizin mimarları öğretmenler için kalıcı bir eser bırakmanın mutluluğunu paylaştıklarını belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber