Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 27 Ocak 2023 - 16:51 Yorum: 0

Hekimhan doğalgaza kavuştu

Geçtiğimiz günlerde ‘bu hafta içerisinde Hekimhan’a doğalgaz verilecek’ diyen Başkan Karadağ, doğalgaz verilen bir eve konuk oldu ve mutluluğunu paylaştı. 

Hekimhan doğalgaza kavuştu

Geçtiğimiz günlerde ‘bu hafta içerisinde Hekimhan’a doğalgaz verilecek’ diyen Başkan Karadağ, doğalgaz verilen bir eve konuk oldu ve mutluluğunu paylaştı. 
Hekimhan’a en iyi hizmeti vermek için gecesini gündüzüne katan ve Hekimhan’a doğalgaz gelmesinde büyük çaba sarf eden Hekimhan belediye başkanı Turan Karadağ, İlçeye verilen Doğalgaz için kameralar karşısına geçerek mutluluğunu ifade etti. 
 “HİZMET MUTLULUĞU”
2023’ün sonuna kadar Hekimhan’da doğalgazsız ev kalmayacağını hatırlatan Başkan Karadağ, Hekimhan sevdamız ve bu sevdamıza destek olan herkese teşekkür ediyorum diyerek şunları söyledi;“Hekimhan’da bir evde doğalgazımızı yaktık, çayımızı demliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Gerçekten Hekimhan’daki en başta kadınlarımız için çok önemli bir olaydı. Buradan başladık 2023’ün sonuna kadar tüm Hekimhan’da doğalgazımız yanacaktır. Hekimhan halkına hayırlı, uğurlu olsun. Burada doğalgaz yanar mı? derken evet gözümüzle görüyoruz. Tekrar tekrar hayırlı, uğurlu olsun diyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber