Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 16 Mayıs 2024 - 20:11 GÜNCELLEME: 16 Mayıs 2024 - 20:11 Yorum: 0

Kastamonu’da halk ekmek satışı başladı

Kastamonu Belediyesi tarafından hayata geçirilen "halk ekmek" uygulaması çerçevesinde ekmek satışlarına başlanıldı.

Kastamonu’da halk ekmek satışı başladı

Kastamonu Belediyesi tarafından hayata geçirilen "halk ekmek" uygulaması çerçevesinde ekmek satışlarına başlanıldı.

Kastamonu Belediyesi, vatandaşlara destek olmak amacı ile "halk ekmek" uygulaması başlattı. Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu'nun "Halk ekmek uygulamasına geçiyoruz" açıklamasının ardından çalışmalar hızla tamamlandı. Kastamonu Belediyesi, "halk ekmek" satışlarına başlandığını duyurdu. Nasrullah Meydanı, öğretmenevi kavşağı alt kısmı ve Kuzeykent Mahallesi muhtarlık binası yanında bulunan büfelerde noktalarında günlük 6 bin pide 4.5 liradan satışa sunuldu.

Uygulama ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, "Sıkıntı çeken insanlarımıza bir nebze de olsa belediye olarak destek olalım diye halk ekmek uygulamasını üç ayrı noktadan faaliyete geçirdik. Mübarek Ramazan ayında her evde aşın kaynaması adına da çalışmalarımız hızla sürüyor. Buradan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Hayatımız paylaştıkça güzelleşiyor ve anlam kazanıyor. Yaptığımız çalışmalarda bunu çok net görüyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber