Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 01 Şubat 2023 - 16:33 Yorum: 0

İş Sanat’ın Parlayan Yıldızları konserleri devam ediyor

İş Sanat'ın genç müzisyenlere sahne deneyimi kazandırmak için gerçekleştirdiği Parlayan Yıldızlar konserleri devam ediyor.

İş Sanat’ın Parlayan Yıldızları konserleri devam ediyor

İş Sanat'ın genç müzisyenlere sahne deneyimi kazandırmak için gerçekleştirdiği Parlayan Yıldızlar konserleri devam ediyor.

İş Sanat'ın genç müzisyenlere sahne deneyimi kazandırmak ve sanat hayatına attıkları ilk adımlarında destek olmak amacıyla gerçekleştirdiği Parlayan Yıldızlar konserleri devam ediyor. İş Kuleleri Salonu'nda gerçekleşen konserlerde, 6 Şubat Pazartesi, 20.30'da Şule Berna Kontaş (çello) ve Kağan Berişa (korno) sahne alacak. Etkinliğe ücretsiz katılım için rezervasyon yapılabileceği belirtildi.

Genç çellist Şule Berna Kontaş konserde, Ludwig van Beethoven'ın 2 numaralı cello sonatını ve David Popper'ın Hungarian Rhapsody eserini seslendirecek. Parlayan Yıldızlar konserinde sahne alacak genç kornist Kağan Berişa ise Richard Strauss, Ludwig van Beethoven, Reinhold Glire'in eserlerini seslendirecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber