Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:48 Kahramanmaraş’ta gökkuşağı şöleni09:47 Ardahan’da Mayıs’ta kar sürprizi09:47 Yaz diyetleriyle ilgili Uzman Psikolog önerileri: “Düşünsel terapi yöntemiy...09:46 Sessizce ilerleyen tehlike: Osteoporotik omurga kırıkları09:46 Emekli öğretmen 66 yıldır okuduğu kitapların kaydını tutuyor09:45 İstanbul Havalimanı’nda kargo uçağı ön iniş takımı açılmayınca gövde üzerin...09:44 Depremzede öğrenciler kendi tasarladıkları robotlarla yarıştılar09:44 İstanbul’da ortalığın karıştığı park kavgası kamerada: Gece yumruk ve tekme...09:44 Hisarcık Hamamköy’de açılan giyim kurslarının yılsonu karma sergisi09:44 Emet Belediye Başkanı makam odasının kapısını söktürdü09:43 Brezilya’daki sel felaketinde can kaybı 90’a yükseldi09:43 Kütahya’da cezaevinden çıkar çıkmaz tekrar uyuşturucu satan zanlı tutukland...09:43 Fırtınada ikiye bölünen Pallada Gemisi’nin söküm işlemleri sürüyor09:43 Tulum peyniri üreticileri dışarıdan getirilen peynirlerden muzdarip09:42 Boğazına çanta kancası kaçan çocuğu öğretmenin ’Heimlich’ manevrası kurtard...09:42 Edremit TDİOSB altyapı çalışmaları son hızıyla devam ediyor09:41 Bursalı Şehit Piyade Teğmen Şenol Şentürk unutulmadı09:40 Müftülük bünyesinde kurulan atölyede Türk İslam sanatları yaşatılıyor09:40 Şampiyon Denizli İdmanyurdu sezonu namağlup bitirmek istiyor09:39 ’Radyo Frekansı ile Kısmi Deşarj Tespiti Projesi’ ödül aldı
Yerel 18 Eylül 2019 - 12:38 Yorum: 0

Isparta, YALTSO binasının temeli atıldı

Isparta Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası (YALTSO) için yapılacak yeni hizmet binasının temeli atıldı.

Isparta,  YALTSO binasının temeli atıldı

Isparta Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası (YALTSO) için yapılacak yeni hizmet binasının temeli atıldı.

Düzenlenen temel atma törenine YALTSO Başkanı Yalçın Kurucu ve Meclis Başkanı Afşin Durutürk ile meclis üyeleri katıldı.

Temeli atılan yeni hizmet binası hakkında bilgi veren Oda Başkanı Yalçın Kurucu, "İlçemiz, Gelendost, Şarkikaraağaç ve Yenişarbademli ilçelerinde faaliyet vermektedir. Belediyeden kiralık olan mevcut hizmet binamız, sayısı artan üyelerimiz için artık yetersiz kalmakta, yenileme bedeli yüksek olmakla beraber, diğer kurumlar için servis açılması mümkün olmamaktadır. Bu yeni binamızda başta Yalvaç OSB, KOSGEB, BAKA olmak üzere, İş - Kur Müdürlüğü'ne ait fiziki mekan tahsisleri rahatlıkla mümkün olacaktır. Hizmet binamız 4 kattan oluşuyor. Binamız 260 metrekare üzerine kurulu toplamda 1128 metrekareden meydana geliyor. Projede arşiv olarak kullanılacak olan bodrum kat, üye işlemlerinin yapılacağı giriş kat, yönetim ve kurum temsilciliklerin bulunacağı 2. kat ve odamız prestijine yakışır çok amaçlı da kullanılabilecek toplantı salonu yer alıyor. Mümkün olan en kısa sürede hizmete açmayı planlıyoruz, yapımında bizlerden maddi manevi desteğini esirgemeyen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür ediyoruz." dedi.

Kurban kesimi ve yapılan duanın ardından YALTSO hizmet binası inşaatının temeli atıldı.

Isparta, YALTSO binasının temeli atıldı

Isparta, YALTSO binasının temeli atıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber