Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Mart 2024 - 16:18 Yorum: 0

Kaldirik otu toplamaya gittiği yaylada bacağını kırarak mahsur kaldı

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde kaldirik otu toplamak için çıktığı yaylada düşerek bacağını kıran ve mahsur kalan vatandaşın yardımına UMKE ekibi yetişti.Edinilen bilgiye göre, Pamukova Kıranyurt Yaylası’na kaldirik otu toplamaya çıkan...

Kaldirik otu toplamaya gittiği yaylada bacağını kırarak mahsur kaldı

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde kaldirik otu toplamak için çıktığı yaylada düşerek bacağını kıran ve mahsur kalan vatandaşın yardımına UMKE ekibi yetişti.
Edinilen bilgiye göre, Pamukova Kıranyurt Yaylası’na kaldirik otu toplamaya çıkan bir vatandaş ormanda düşerek bacağını kırdı. Telefonunun şebekesi çekmediği için bölgede mahsur kalan ve bir süre sonra 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ulaşan vatandaş için sağlık ekipleri harekete geçti. İhbarın ardından ambulans ile harekete geçen sağlık ekibi; arazi, çamur ve yol şartlarından dolayı bölgeye ulaşamadı ve bunun üzerine UMKE timi talep edildi. Mahsur kalan vatandaşın yanına ulaşan ve ilk müdahalesi UMKE timi tarafından yapılan yaralı vatandaş, daha sonrasında 112 ekiplerine teslim edildi. Daha sonrasında Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralı vatandaşın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber