Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:23 Aranan şahıs motosikletli polislerden kaçamadı01:14 Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon01:05 Bakan Tunç: “Antalya’da bir kişinin otomobilin arkasına bağlanarak sürüklen...00:50 TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”00:46 Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde t...00:45 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldı...00:42 Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler00:36 İş yerinde bacağından silahla vuruldu00:28 Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar00:22 Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı00:21 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı00:19 Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi00:19 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı00:10 Devler Ligi’nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund23:48 Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova oldu23:46 Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı23:45 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’nın bağımsızlık mücadelesinin öncüsü Jose Mart...23:44 Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu23:39 Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı: 1 ölü23:38 Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz...
Türkiye 24 Ekim 2017 - 10:03 Yorum: 0

Karaman, 2. Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarına hazır

Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, bu yıl ikincisini düzenledikleri Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarına tüm Karaman'ın sahip çıkması gerektiğini...

Karaman, 2. Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarına hazır

Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, bu yıl ikincisini düzenledikleri Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarına tüm Karaman'ın sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Muğlu, fuarla ilgili bilgi vermek üzere oda binasında fuar organizasyonu yetkilisi ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Muğlu, geçen yıl ilk defa gerçekleştirdikleri fuarın bu yıl ikincisini düzenlemenin heyecanı içerisinde olduklarını belirtti.

Bu yıl geçen yıl gördükleri eksiklerin giderilip, Karaman'a yakışır bir organize yapıldığını ifade eden Muğlu, "İlk fuarımızı kapalı pazar alanında yapmıştık. Bu yıl fuarımızı yeni faaliyete geçen Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenliyoruz. 2 bin metrekare kapalı, 5 bin metrekare açık alanımız var. Dışarıdan gelen birçok firma bulunuyor. Bu fuar sadece Ziraat Odasının değil Karaman'ın fuarı. Üreticimizi tarım alanındaki yeniliklerle tanıştırmak, ilimizin tarımını tanıtmak istiyoruz. Fuarımız 26 Ekim'de başlayıp 29 Ekim'de sona erecek" dedi.

Fuarı organize eden firmanın yetkilisi Şafak Arıkan ise tüm hazırlıkların tamam olduğunu ifade ederek, "Fuarımıza 65 firma katılıyor. Mekan çok güzel. Çalışmalar tamamlandı. Komşu il ve ilçelerimizde bulunan tam bin 248 tane muhtarımızla iletişime geçtik. Oralarda tanıtım çalışmalarımızı yaptık. Kent merkezindeki yönlendirme tabelalarını yerleştirdik. Kente fuar için gelen bir kişi kimseye sormadan levhaları takip ederek direkt fuar alanına gelebilecek. Geçen seneki fuarı 25 bin kişi gezmişti. Bu yılki hedefimiz 35 bin" şeklinde konuştu.

Karaman, 2. Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarına hazır

Karaman, 2. Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarına hazır

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber