Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 19 Mart 2024 - 13:46 Yorum: 0

Kaymakam Odabaş, şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’nci Yıl Dönümü dolayısıyla Edremit Kaymakamlığı tarafından şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar yemeği düzenlendi. Akçay Askeri Kampta düzenlen...

Kaymakam Odabaş, şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’nci Yıl Dönümü dolayısıyla Edremit Kaymakamlığı tarafından şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar yemeği düzenlendi. Akçay Askeri Kampta düzenlenen iftar yemeğine Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, daire amirleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.
Şehit aileleri ve gaziler ile yakından ilgilenen Kaymakam Odabaş, günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmada; “Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109 yıldönümünde sizlerle beraber olmaktan gurur duymaktayız. Bugün, Türk savaş tarihinin altın harflerle yazıldığı Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yıldönümü. 18 Mart 1915’te ’Çanakkale geçilmez’ destanını yazan bir milletin birlik ve beraberlik içinde verdiği şanlı mücadelenin gurur günü. Bugün, tarihi boyunca bağımsızlık ve vatan sevgisi uğruna ölmeyi göze alan bir milletin, sarsılmaz inanç ve kararlılığıyla sergilediği, milli mücadelenin gidişatını değiştirdiği gündür. Şanlı ecdadımız tarafından millet olma bilincinin tohumları atılarak, Kurtuluş Savaşı’nın kazanılması ve Cumhuriyet’in kurulmasına zemin hazırlayan bu destanla, bu topraklar bize vatan olmuştur. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizlere, devlete, millete evlatlarımızın emanetidir. Devletimiz de her zaman onların yanındadır.
Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle başta ulusumuzun kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle; gazilerimizi şükranla anıyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. Kaymakam Odabaş’ın konuşmasının akabinde İlçe Müftülüğü tarafından şehitlerimiz için dua edilmesinin akabinde düzenlenen yemek son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber