Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:50 TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”00:46 Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde t...00:45 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldı...00:42 Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler00:36 İş yerinde bacağından silahla vuruldu00:28 Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar00:22 Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı00:21 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı00:19 Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi00:19 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı00:10 Devler Ligi’nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund23:48 Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova oldu23:46 Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı23:45 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’nın bağımsızlık mücadelesinin öncüsü Jose Mart...23:44 Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu23:39 Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı: 1 ölü23:38 Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz...23:37 Sobadan çıkan yangın iki evi küle çevirdi23:34 Tolunay Kafkas: “Trabzonspor haklı bir galibiyet aldı”23:29 Abdullah Avcı: “Kupayı 10. kez müzemize götürmek istiyoruz”
Türkiye 19 Temmuz 2019 - 13:03 Yorum: 0

Kaymakam Öner, Tarım Kredi Kooperatifini ziyaret etti

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kaymakam Hüseyin Öner, 636 Sayılı Burhaniye Tarım Kredi Kooperatifi'ni ziyaret ederek Kooperatif Başkanı Umut Şahin'den...

Kaymakam Öner, Tarım Kredi Kooperatifini ziyaret etti

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kaymakam Hüseyin Öner, 636 Sayılı Burhaniye Tarım Kredi Kooperatifi'ni ziyaret ederek Kooperatif Başkanı Umut Şahin'den çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ziyarette Tarım Kredi Kooperatifinin çalışma alanlarını ve depolarını da gezen Öner, İlçe de tarım ve hayvancılık konusunun modern bir şekilde geliştirilmesi için önemli çalışmalar yürütüldüğünü, bu çalışmaların ve hizmetin önemli bir parçasında Tarım Kredi Kooperatifleri olduğunu söyledi.

İlçe de hayvancılıktan ve tarımsal alanlardan en verimli bir şekilde yararlanmayı amaçladıklarını belirten Kaymakam Öner, "Tarım Kredi Kooperatifi de çiftçimize hem ayni destekleriyle hem de nakdi destek uygulamalarıyla bitkisel üretim alanında olsun, hayvansal üretim alanında olsun, destek sağlamayı amaçlamaktadır. Kurumlarımızın çiftçilerimizle ilgili olan çalışmalarını yakından takip ettiğimizi bildiriyor, kooperatif personelimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." dedi.

Kaymakam Öner, Tarım Kredi Kooperatifini ziyaret etti

Kaymakam Öner, Tarım Kredi Kooperatifini ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber