Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2022 - 20:18 Yorum: 0

KTO’da istifa depremi

1 Ekim tarihinde gerçekleştirirlen seçimde 41 komitede kazanan başkan Ömer Gülsoy'un kırmızı listesi görev bölümü yaparken, başta MHP İl Başkanı...

KTO’da istifa depremi

1 Ekim tarihinde gerçekleştirirlen seçimde 41 komitede kazanan başkan Ömer Gülsoy'un kırmızı listesi görev bölümü yaparken, başta MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak olmak üzere 14 meclis üyesi istifasını sundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Teşkilatında görevleri bulunan ve aynı zamanda ticaret odası meclisine seçilen İl Başkanı Adnan İncetoprak, MHP Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un kardeşi ve il yönetim kurulu üyesi Latif Ersoy başta olmak üzere toplam 14 ismin de istifa ettiği iddia edildi.

Daha önce Kayseri Ticaret Odası yönetiminde görev alan Ali Alkan ismi yeni yönetim listesinde yer almazken, Ahmet Emre Sönmez isminin Ali Alkan isminin yerine yazıldığı gözlendi. Konuyla ilgili bir açıklama yapılması bekleniliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber