MENÜ

Kuşadalılar sabah sporu ile güne zinde başlıyor

Kuşadası Belediyesi, farklı yaş gruplarını sporla buluşturmayı sürdürüyor. Kuşadası Belediye Spor bünyesinde açılan yaz spor okulları ile çocuklara ve gençlere 6 farklı branşta eğitim veren Kuşadası Belediyesi, hafta içi her gün düzenlediği...

Yayınlanma: 14 Temmuz 2023 11:33 Güncelleme: 10 Eylül 2025 00:20
Kuşadalılar sabah sporu ile güne zinde başlıyor

Kuşadası Belediyesi, farklı yaş gruplarını sporla buluşturmayı sürdürüyor. Kuşadası Belediye Spor bünyesinde açılan yaz spor okulları ile çocuklara ve gençlere 6 farklı branşta eğitim veren Kuşadası Belediyesi, hafta içi her gün düzenlediği sabah sporu etkinliği ile de kent sakinlerinin güne sağlıklı bir başlangıç yapmasını sağlıyor.

Kuşadası Belediyesi tarafından ’Sağlığa Tempo Tutuyoruz’ sloganı ile hafta içi her gün düzenlenen sabah sporu etkinliği geniş katılımla sürüyor. Antrenör Bedirhan Güllüdağ eşliğinde hafta içi her gün farklı saatlerde Güvercinada, İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı ile Özer Türk Stadyumu’nda gerçekleşen spor etkinlikleri farklı yaş grupları tarafından ilgiyle karşılanıyor. Özellikle yaz aylarında İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda açık havada yapılan sabah egzersizleri kent sakinlerinden yoğun ilgi görüyor. Kuşadası Belediyesi tarafından ücretsiz sunulan spor aktivitelerinde sabah egzersizleri pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 08.00’de İsmail Cem Dostluk Meydanı’nda, pilates dersleri salı ve perşembe günleri sabah 10.00’da Güvercinada ve akşam 20.00’da Özer Türk Stadyumu’nda, fonksiyonel antrenman ise çarşamba günleri saat 20.00’da Özer Türk Stadyumunda düzenleniyor. Etkinliklere katılım sağlamak isteyenler 444 71 14 numaralı Güvercin Masa Hattı aracılığıyla detaylı bilgi edinebiliyor.

Sağlıklı yaşam ve spor aktivitelerine verdiği önem ile dikkat çeken Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Spor aktiviteleri ve sağlıklı yaşam özellikle gençlerin hayatında vazgeçilmez olması gereken bir konu. Kuşadası Belediyesi olarak sporu kent yaşamımızın önemli bir parçası haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşehrilerimiz erken saatlerde uzman antrenörümüz eşliğinde güne zinde bir başlangıç yaparken yaz spor okullarında gençlerimiz ve çocuklarımız da erken yaşta kondisyonlarını güçlendirerek sağlıklı yaşamın temellerini atıyor. Uzman eğitmenlerin eşliğinde düzenlenen etkinliklere tüm hemşehrilerimizin katılımını bekliyoruz” dedi.

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!

Bir Yorum Bırakın

Güvenlik Kodu

Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.

Ticaret Bakanlığı açıkladı: Domateslerin salça fabrikalarınca kabul edilmemesinin nedeni belli oldu

Ticaret Bakanlığı açıkladı: Domateslerin salça fabrikalarınca kabul edilmemesinin nedeni belli oldu

Bakanlıktan yapılan açıklamada, sosyal medya platformlarında yer alan paylaşımlar üzerine gerekli inceleme ve denetimlerin başlatıldığı belirtildi. İncelemelerde olayın Karacabey ilçesi Sultaniye Mahallesi'nde meydana geldiği, üretici B. B.'ye ait domates

Gaziantep'te 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Gaziantep'te 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen istihbari çalışmalar kapsamında, aranan şahsın Nizip ilçesinde bulunduğu adres tespit edildi. Jandarma ekiplerince yapılan planlama ve takibin ardından belirlenen adrese operasyon düzenlendi. Opera

Bebeğinizin İlk Ayları İçin Pratik Rehber

Bebeğinizin İlk Ayları İçin Pratik Rehber

Bebeğinizin dünyaya gelmesiyle birlikte günlük yaşamınızda pek çok yeni deneyim başlar. Özellikle ilk aylar, bebeğinizin bakım ihtiyaçlarını anlamanız ve onunla yeni bir rutin oluşturmanız açısından önemlidir.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Ahlat'ta toplanacak

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Ahlat'ta toplanacak

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Malazgirt Zaferi'nin 955'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bugün Bitlis'in Ahlat ilçesinde toplanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantı, Ahlat'taki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşti

Sıcaklıklar düşüyor, yağışlı hava geliyor

Sıcaklıklar düşüyor, yağışlı hava geliyor

Türkiye genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların cuma gününden itibaren kuzey, iç ve batı kesimlerde hissedilir derecede düşmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre bugün Doğu Karadeniz ile Doğu Ak

Haiti'de kanlı gece: Başkent yakınlarındaki çete saldırısında 47 kişi öldü, 22 kişi yaralandı

Haiti'de kanlı gece: Başkent yakınlarındaki çete saldırısında 47 kişi öldü, 22 kişi yaralandı

Haiti'nin başkenti Port-au-Prince yakınlarındaki Kenscoff bölgesinde silahlı çetelerin düzenlediği saldırıda en az 47 kişi öldü, 22 kişi yaralandı. Birleşmiş Milletlerden yapılan açıklamaya göre, silahlı bir çete dün gece başkente hâkim konumdaki Kenscoff

Çamurlu’ya 120 Milyon Liralık Gençlik Merkezi

Çamurlu’ya 120 Milyon Liralık Gençlik Merkezi

Çamurlu’ya 120 Milyon Liralık Gençlik Merkezi BAŞKAN ER: "TESİSİMİZ BÖLGEYE HİZMET VERECEK". Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, şehrin her noktasında yoğun çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Arapgir Sanayi Sitesinde Yıkama Çalışması

Arapgir Sanayi Sitesinde Yıkama Çalışması

Arapgir Belediyesi Temizlik İşleri Şefliği ekipleri, Sanayi Sitesi’nde çevre temizliğinin sağlanması ve ortak kullanım alanlarının daha düzenli hale getirilmesi amacıyla yıkama çalışması gerçekleştiriyor.

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Gençlerbi̇rli̇ği̇ Gençlerbi̇rli̇ği̇
6
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
4
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
4
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
4
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
4
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
4
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
4
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
3
Amed Sporti̇f Faali̇yetler Amed Sporti̇f Faali̇yetler
3
İstanbul Başakşehi̇r Fk İstanbul Başakşehi̇r Fk
3
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
3
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
3
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
3
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
1
Arca Çorum Fk Arca Çorum Fk
1
Eyüpspor Eyüpspor
0
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
0
Erzurumspor Fk Erzurumspor Fk
0