Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 19 Mart 2024 - 14:13 Yorum: 0

‘MAHZEN-14’ operasyonlarında organize suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘MAHZEN-14’ operasyonlarında elebaşılığını Onurcan Bildik’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.Bakan Yerlikaya, İstanbul merkezli 11 ilde eş zamanl...

‘MAHZEN-14’ operasyonlarında organize suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘MAHZEN-14’ operasyonlarında elebaşılığını Onurcan Bildik’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.
Bakan Yerlikaya, İstanbul merkezli 11 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘MAHZEN-14’ operasyonlarında elebaşılığını Onurcan Bildik’in yaptığı organize suç örgütü çökertilirken, operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 50 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Yerlikaya, operasyona ilişkin paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız. Organize suç örgütlerine karşı operasyonlarımız şafak sökerken de gün batarken de kararlılıkla devam edecek. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğünce; karşılıklı ticaret yapan firmaların birbirlerine kargo üzerinden gönderdikleri çeklerin çalınmasıyla ilgili yapılan çalışmalar sonucu; İstanbul merkezli Ankara, Gaziantep, İzmir, Hatay, Aksaray, Batman, Balıkesir, Çanakkale, Mersin ve Tekirdağ’da düzenlenen operasyonlarda organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; çalınan çeklerin şüpheli şahıslar tarafından kurulan paravan şirketler üzerinden birçok kez ciranta edilerek ticari faaliyet yapıldığı izlenimi verildiği, avukatlar aracılığıyla mağdur şirketlere icra takibi başlatıldığı ve mağdur şirketlerin icra yoluyla banka hesaplarına bloke konulup, çekin bedelini ödemeye zorlanarak yaklaşık 78 milyon TL haksız kazanç elde edildiği tespit edildi. Operasyonlar sonucu, suçtan elde edildiği değerlendirilen 150 milyon TL değerinde taşınmaza el konuldu.”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber