Malatya’da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti. Kaza yerinde yapılan incelemede, 102 metre fren izine rastlandı.
Olay, saat 21.00 sıralarında Battalgazi ilçesi Meydanbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Selahattin Gürkan Caddesi üzerinde seyir halinde olan A.A. yönetimindeki 44 ADL 209 plakalı Opel marka otomobil cami çıkışı evine gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan 68 yaşındaki Mehmet Karabatak’a çarptı. Çarpmanın şiddeti ile yaşlı adam yola savrularak ağır yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken, Battalgazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaşlı adam kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olay yerinde inceleme yapan ekipler 102 metre fren izine rastlandı. Araç sürücünün gözaltına alındığı kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.