Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 29 Mart 2024 - 13:28 Yorum: 0

Malazgirt’te Kütüphane Haftası etkinliği

Muş’un Malazgirt ilçesinde 60. Kütüphane Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.Bu yıl 60’ıncısı düzenlenen Kütüphane Haftası kapsamında Malazgirt Kültür Merkezinde ve Halk Kütüphanesinde tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İst...

Malazgirt’te Kütüphane Haftası etkinliği

Muş’un Malazgirt ilçesinde 60. Kütüphane Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Bu yıl 60’ıncısı düzenlenen Kütüphane Haftası kapsamında Malazgirt Kültür Merkezinde ve Halk Kütüphanesinde tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programa Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, Kütüphane Müdürü Tayyettin Taş, İlçe Müftüsü Memet Hakkı Ayhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya ve öğrenciler katıldı. Malazgirt Halk Kütüphanesi Müdürü Takyettin Taş, kütüphanelerin insan üzerindeki pozitif enerjiye olan katkılarını anlatarak, "İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü olarak Malazgirtli okusun diye kültürel etkinlikler ile ilçede yaşayan 7’den 70’e herkesin kitap okuma ve kütüphaneden yararlanma bilinçlerinin artmasını hedefliyoruz. Kütüphanemizde yaklaşık 32 bin adet kitabımız var. Çok şükür üye sayımız her gün artıyor. Üye sayımız arttıkça sürekli kütüphaneyi kullanan nitelikli okuyucumuz da artacaktır” dedi.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Malazgirt Kütüphanesinde en çok kitap okuyanlara ödülleri Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram tarafından verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber