Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 24 Şubat 2022 - 13:53 Yorum: 0

Mardin’de 30 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi faaliyete girdi

Mardin Artuklu ilçesinde 30 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi faaliyete girdi.

Mardin’de 30 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi faaliyete girdi

Mardin Artuklu ilçesinde 30 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi faaliyete girdi.

Yeni açılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Mardin İl Sağlık Müdürü Dr. Saffet Yavuz ve AK Parti Artuklu İlçe Başkanı Serdal Bağış tarafından ziyaret edildi. Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi'nin bu hafta başı itibariyle hizmete açıldığını bildiren İl Sağlık Müdürü Dr. Saffet Yavuz, Mardin'de 30 ünitelik Ağız Diş sağlığı Merkezini bu hafta başı itibariyle hizmete açtıklarını belirtti.

Kapalı alanı 7200 metrekare, toplam 910 bine yakın da açık alanla beraber 30 ünitelik Ağız Diş Sağlığı Merkezleri olduğunu ifade eden Yavuz, "İçerisinde 2 tane ameliyathanenin, protez laboratuvarlarının, sterilizasyon alanlarının, görüntüleme merkezlerinin olduğu merkezimizde Mardin'de yaşayan vatandaşlarımıza daha kaliteli ve nitelikli bir sağlık hizmetini sunmuş olacağız. Emeği geçen başta cumhurbaşkanımıza, bakanlık yetkililerimize, ildeki hükümetimizin temsilcilerine teşekkür ediyorum. Sağlıkta şiddetin olmadığı vatandaşlarımıza kaliteli hizmetlerin son olacağı bir yer olmasını diliyorum" dedi.

"Nusaybin ve Midyat ilçelerinde de Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açılıyor"

Halihazırda Nusaybin'de ve Midyat'ta ağız diş sağlığı merkezlerinin inşaatları devam etmekte olduğunu kaydeden Yavuz, "Nusaybin'de 30 ünitelik, Midyat'ta 20 ünitelik ağız diş sağlığı merkezlerimizin de yapımını 1 yıllık süre içerisinde tamamlayıp hizmete açacağız inşallah" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber