Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 11 Mayıs 2024 - 11:13 Yorum: 0

Muğla Valisi Akbıyık’tan Anneler Günü mesajı: "Annelerimiz, hayatımızın en değerli hazineleri"

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Akbıyık, mesajında annelerin sınırsız sevgi, sabır ve fedakarlıklarıyla hayatımızı şekillendiren en önemli kişiler olduğunu vurguladı.Vali Akbıyık’...

Muğla Valisi Akbıyık’tan Anneler Günü mesajı: 'Annelerimiz, hayatımızın en değerli hazineleri'

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Akbıyık, mesajında annelerin sınırsız sevgi, sabır ve fedakarlıklarıyla hayatımızı şekillendiren en önemli kişiler olduğunu vurguladı.

Vali Akbıyık’ın mesajında şu ifadelere yer verildi: “Yeryüzünün en kutsal görevini üstlenen, sınırsız sevgi, sabır ve fedakarlıklarla bizleri büyüten annelerimiz, hayatımızın en değerli hazineleridir. Anne sadece insanı dünyaya getiren kişi değil aynı zamanda bir arkadaş, bir kılavuz, bir ilham kaynağıdır. Nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, geleceğimizin teminatı, aile ve toplum hayatımızın temel direğidir. “Cenneti annelerin ayakları altında” gören bir inancın mensupları olan bizler, kıymetli annelerimize olan sevgimizi ve minnettarlığımızı her gün hissettirmeli ve onlara ne kadar özel olduklarını hatırlatmalıyız. Emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimize verebileceğimiz en büyük armağandır. Hayatımızın her güzel anında imzası bulunan kıymetli annelerimizin ellerinden öper, başta şehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarım. Tüm annelere evlatlarıyla birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu bir yaşam dilerim” ifadesi kullanıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber