Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Mart 2024 - 14:53 Yorum: 0

Muradiye’ye yeni kaymakamlık binası ve kültür merkezi yapılacak

Van’ın Muradiye ilçesindeki mesleki ve teknik lisenin bulunduğu alana yeni kaymakamlık binası ve kültür merkezi yapılacağı bildirildi.Muradiye’nin Yenişehir Mahallesi’nde 15 dönümlük alanda bulunan atıl durumdaki mesleki ve teknik Anad...

Muradiye’ye yeni kaymakamlık binası ve kültür merkezi yapılacak

Van’ın Muradiye ilçesindeki mesleki ve teknik lisenin bulunduğu alana yeni kaymakamlık binası ve kültür merkezi yapılacağı bildirildi.
Muradiye’nin Yenişehir Mahallesi’nde 15 dönümlük alanda bulunan atıl durumdaki mesleki ve teknik Anadolu lisesinin yıkılmasına başlandı. Atıl durumdaki binaların yıkılmasıyla yerine Muradiye’nin çehresini değiştirecek yeni kaymakamlık binası ve kültür merkezi yapılacağı bildirildi.
Projeyle ilgili konuşan Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, “Yenişehir Mahallemizde bulunan Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yıkımına başlamış bulunmaktayız. Bu on beş dönüm alan içerisine hükümet konağı ve kültür merkezinin de inşaatına çok kısa sürede başlayacağız. 15 dönüm alan içerisinde hükümet konağı, meydan, otopark ve kültür merkezi, yeşil alan düzenlemeleri ile vatandaşlarımızın tüm kamu hizmetlerinden faydalanabileceği bir kompleks haline getirmiş olacağız. Şu an itibariyle de binalarımızın yıkımı devam ediyor. Binalarımızın yıkımının bitmesine müteakip ilkbahar aylarında burada yeni yapılacak projelerin ihalesini yaparak çalışmalarına başlayacağız. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber