MENÜ

Mustafa Destici: “Ne kadar terör örgütü varsa Kılıçdaroğlu’nu destekliyor”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, vatan ve bayrak sevdası yaşayanların Cumhur İttifakı'na oy vereceğini söyleyerek, "Ne kadar...

Yayınlanma: 09 Mayıs 2023 17:08 Güncelleme: 07 Eylül 2025 08:35
Mustafa Destici: “Ne kadar terör örgütü varsa Kılıçdaroğlu’nu destekliyor”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, vatan ve bayrak sevdası yaşayanların Cumhur İttifakı'na oy vereceğini söyleyerek, "Ne kadar terör örgütü varsa Kılıçdaroğlu'nu destekliyor" dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Gaziantep Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Açılış töreninde BBP Gaziantep İl Başkanı Ertan Üğüdür, BBP Gaziantep birinci sıra milletvekili adayı Orhan Kızılaslan ve diğer partililer ile mehteran takımı tarafından karşılanan Mustafa Destici, mehteran takımıyla marş söyleyerek partili kadınlara çiçek takdim etti.

"14 Mayıs seçimleri Türkiye tarihinin en kritik seçimi"

Açılış töreni öncesi kürsüye çıkarak açıklamalarda bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye tarihinin en kritik seçimi olduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk turda yeniden seçeceklerini söyledi. Mustafa Destici, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na da çok sert sözlerle yüklenerek tüm terör örgütleriyle anlaşma yaptığını iddia etti.

"Ne kadar terör örgütü varsa Kılıçdaroğlu'nu destekliyor"

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, programda yaptığı konuşmada, "14 Mayıs'ta iki önemli seçim yapacağız. Bir Cumhurbaşkanlığı seçimi ve milletvekilliği seçimi. Bu seçim Türkiye için tarihi ve kritik bir seçim. Türkiye çok seçimler gördü ama bazı seçimler vardır ki bunlar tarihi nitelik taşır. Çünkü bir tarafta devletin varlığını, ülkenin bütünlüğünü, milletin istikbalini ve istiklalini önceleyerek bir araya gelmiş Cumhur İttifakı ve onun Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan var. Diğer tarafta ise Biden'ın, İngiltere'nin dostları ve PKK-YPG-PYD gibi terör örgütleriyle kol kola girmiş bir yedili masa var. O tarafta sadece PKK yok. Ne kadar Marksist, Leninist, ateist terör örgütü varsa, Tikko gibi, DHKPC gibi, MKLP gibi bütün terör örgütlerinin uzantısı var orada. Sadece şehit öğretmen Aybüke Yalçın'ın katilleri değil, şehit savcımız Mehmet Selim Kiraz'ın katilleri de Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekliyor. Yani Türkiye'de ne kadar terör örgütü varsa bunları destekliyor. Kılıçdaroğlu, helalleşme görüntüsü altında bügün bu örgütlerle iş birliği yapıyor. O da bir karartmadır. Bakın Kandil'den her gün birisi açıklama yapıyor. Bir gün Duran Kalkan, diğer gün Murat Karayılan, öteki gün başka bir terörist açıklama yapıyor. Hepsi açıktan ve aleni olarak Kılıçdaroğlu'nu destekliyor. CHP'nin adayı olduğu için mi? Millet İttifakı'nın adayı olduğu için mi? Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında olduğu için mi? Hayır. İstediklerini taahhüt ettiği için, özerkliği taahhüt ettiği için, Suriye'nin kuzeyinde devlet kurmalarına müsaade edeceğini söylediği ve oradaki Türk askerini çekeceğini söylediği için. Amerika Libya'dan çekileceği sözünü verdiği için Kılıçdaroğlu'nu destekliyor. Doğu Akdeniz'den taviz vereceği için destekliyor. Yunanistan da aynı şekilde kendi çıkarları için destekliyor. Fransa, İngiltere neden Kılıçdaroğlu'nu destekliyor. The Ekonomist dergisi neden Erdoğan gitsin, Cumhur İttifakı kaybetsin, Kılıçdaroğlu kazansın diye manşet atıyor. The Ekonomist'in başında İngiltere'nin sömürgelerden sorumlu eski direktörü var. O nedenle 14 Mayıs seçimleri Türkiye'nin bekasını, toprak bütünlüğünü ilgilendiriyor. Bu seçim Türkiye'nin kardeşliğini ilgilendiriyor" dedi.

"Gaziantep'te yeni teşkilatımız, yerli ve milli adaylarımızla bir numara olacağız"

Gaziantep teşkilatı ve milletvekili adayları ile ilgili de açıklama yapan BBP lideri Mustafa Destici, "Gaziantep'te çiçeği burnunda bir il başkanımız var. Kısa süre içerisinde yeni teşkilatımız büyük mesafeler aldı. Allah'ın izniyle gerisini de alacaklar. Milletvekili aday listemize baktığımızda da Gaziantep'te Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Kızılaslan birinci sıradan milletvekili adayımız. Orhan Kızılaslan bey diğer adaylarımız hem deneyimli hem tecrübeli hem de yerli ve milli oluşlarıyla Büyük Birlik Partisi'nin milletvekili aday listesinin Gaziantep'te bir numara olduğunu ifade etmek istiyorum. Bu listemizin seçimde de bir numara olmalarını arzu ettiğimi de belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"14 Mayıs'ta vatandaşlarımızdan desteklerini istiyoruz"

Büyük Birlik Partisi Gaziantep birinci sıra milletvekili adayı Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Kızılaslan, "Büyük Birlik Partisi kurulduğu 1993 yılından beri ilk defa barajsız bir seçime giriyor. Onun için vatandaşlarımızdan desteklerini istiyoruz. Şimdiden destek veren ve verecek olan herkese çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

"Yeni bir oluşum ve yeni değerlerle yola çıktık"

BBP Gaziantep İl Başkanı Ertan Üğüdür ise, "Büyük Birlik Partisi olarak Gaziantep'te yeni bir oluşum ve yeni değerlerle arkadaşlarımızla birlikte vatandaşlarımıza hizmet etmek adına yola açtık. Allah'ın izniyle seçimde sonra da bu yolculuğumuz devam edecek. İnşallah biz de varız" diye konuştu.

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!

Bir Yorum Bırakın

Güvenlik Kodu

Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.

Öne Çıkanlar

İletişim Başkanı Duran, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı andı

İletişim Başkanı Duran, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı andı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 11 yıl önce görevinin başında terör örgütü tarafından şehit edilen Merhum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığ

Almanya’dan İsrail’e idam yasası tepkisi

Almanya’dan İsrail’e idam yasası tepkisi

Almanya, Filistinlileri hedef alan idam yasasının İsrail Meclisi (Knesset) tarafından kabul edilmesinden büyük üzüntü duyulduğunu ve bunun onaylanmadığını bildirdi.Almanya Hükümet Sözcüsü Stefan Kornelius tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alman Hüküme

Bursa’da Bozbey’in gözaltına alınmasına CHP’den sert tepki "Halkın iradesi yok sayılamaz"

Bursa’da Bozbey’in gözaltına alınmasına CHP’den sert tepki "Halkın iradesi yok sayılamaz"

Bursa’da Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü’nün çağrısıyla çok sayıda partili Bursa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla belediye önüne gelen kalabalık, sloganlar eşliğ

İran’dan Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama ve ücret getiren yasa tasarısına onay

İran’dan Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama ve ücret getiren yasa tasarısına onay

İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama, riyal bazlı ücret uygulaması ve bazı ülkelere yönelik yasaklar öngören yasa tasarısını onayladı.İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Bo

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini iddia etti

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini iddia etti

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini öne sürerek, "Bu operasyonun amacına ulaşmış olacağız ve bu aylar sürmeyecek. Bu birkaç haftalık bir mesele. Tam olarak kaç hafta süreceğini size söylemey

Suriyeli lider eş-Şara: "Terörle mücadele en büyük önceliğimizdir"

Suriyeli lider eş-Şara: "Terörle mücadele en büyük önceliğimizdir"

Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Terörle mücadele ve Captagon kaçakçılığı ağlarının tamamen çökertilmesi üzerinde çalıştığımız en büyük önceliğimizdir" dedi.Suriye Devlet Baş

Başkan Çerçioğlu’na Aydınlıların desteği sürüyor

Başkan Çerçioğlu’na Aydınlıların desteği sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçmen Eğilimleri Araştırması" anketinde Aydınlıların yüzde 47,3’lük desteğini aldı.Özel bir araştırma şirketi tarafından "Bu Pazar Yerel Seçim olsa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçi

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
77
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
74
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
69
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
60
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
57
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
55
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
51
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
41
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
40
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
37
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
37
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
37
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
35
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇ Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
34
İkas Eyüpspor İkas Eyüpspor
33
Hesap.com Antalyaspor Hesap.com Antalyaspor
32
Zecorner Kayseri̇spor Zecorner Kayseri̇spor
30
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük
30