Bilecik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Engin Öztürk, minik öğrencilere atık gıdalardan kompost ve gübre yapımını öğretti.
Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün BİL-EN projesi kapsamında Atatürk İlkokulu 4-F sınıfı öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Engin Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında İl Müdürü Engin Öztürk’ün öğrencilere çevre ile ilgili sunum hazırladı. Sunumun ardından İl Müdürlüğü bahçesinde oluşturulan alanda öğrencilere kompost gübre yapımı uygulamalı olarak gösterildi. Bu sayede öğrencilere çevreye duyarlılığı konusunda bilinçlendirme sağlandı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.