Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 22 Nisan 2024 - 12:58 Yorum: 0

Öğrencilere orman yangınlarıyla mücadele anlatıldı

Mersin’de 7 bin 580 öğrenciye orman sevgisi ve orman yangınları hakkında eğitim verildi.Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Silifke Orman İşletme Müdürlüğü ve Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında il...

Öğrencilere orman yangınlarıyla mücadele anlatıldı

Mersin’de 7 bin 580 öğrenciye orman sevgisi ve orman yangınları hakkında eğitim verildi.
Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Silifke Orman İşletme Müdürlüğü ve Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında ilçede bulunan 83 okulda 7 bin 580 öğrenciye orman sevgisi ve orman yangınlarının söndürülmesi hakkında eğitim verildi.
Silifke Orman İşletme Müdürü Harun Boz ve orman mühendisi Muharrem Şahin tarafından verilen eğitimde, öğrenciler ve öğretmenlere ormanın önemi ve faydaları, erozyonun oluşum sebepleri ve önleme yöntemleri, orman yangınlarının çıkış sebebi, zararları ile yangınlara müdahale yöntemleri slayt gösterileri ve videolar eşliğinde anlatıldı.
Eğitimlerin ardından uygulamalı olarak tatbikatlar da yapıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber