Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 05 Ekim 2022 - 11:45 Yorum: 0

OSBÜK-OSB Yıldızları Araştırması’na başvurular devam ediyor

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), Türkiye'nin 81 ilinde üretimin lokomotifi haline gelen organize sanayi bölgelerinin yıldızlarını arıyor.

OSBÜK-OSB Yıldızları Araştırması’na başvurular devam ediyor

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), Türkiye'nin 81 ilinde üretimin lokomotifi haline gelen organize sanayi bölgelerinin yıldızlarını arıyor. OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, OSB sanayicilerini net satıştan ihracata, istihdamdan Ar-Ge yatırımlarına kadar geniş bir yelpazeyi içeren OSBÜK-OSB Yıldızları Araştırması'na katılmaya davet etti.

OSBÜK tarafından TEPAV işbirliğiyle bu yıl ikincisi yürütülen OSBÜK-OSB Yıldızları Araştırması ile OSB'lerdeki işletmelerin 2021 yılı verilerine göre istihdam, ihracat, net satış, Ar-Ge yatırımı gibi 12 farklı kategoride değerlendirildiğini aktaran OSBÜK Başkanı Kütükcü, "Ülkemizin 81 ilinde üretimin, istihdamın ve ihracatın

kaynağı haline gelen organize sanayi bölgelerimiz Türkiye'nin sanayi üretiminin yüzde 45'ini gerçekleştiriyor. Ülkemizin en planlı sanayi alanları olan OSB'lerimizin ortaya koyduğu bu başarı hikayesi artık sınırları aşmış durumda. OSB'lerimizle ve OSB'lerimizin üretim gücünü oluşturan 67 bin sanayi işletmemizin her biriyle gurur duyuyoruz. Bu anlamda OSBÜK olarak OSB'lerimizdeki 67 bin sanayi işletmemizin marka değerine katkıda bulunmak, ulusal ve uluslararası alanda bilinirliklerinin artmasını desteklemek amacıyla geçtiğimiz yıl başlattığımız OSBÜK-OSB Yıldızları Araştırması'nın bu yıl ikincisini yapıyoruz. 375 OSB'mizdeki tüm sanayicilerimizi, 29 Ekim 2022 tarihine kadar işletmelerimizi çok geniş bir yelpazede değerlendirecek olan araştırmaya katılmaya davet ediyorum" dedi.

OSBÜK-OSB Yıldızları Araştırması ile ilgili detaylı bilgiye https://osbyildizlari.osbuk.org adresinden ulaşılarak, aynı adresten başvuru yapılabileceği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber