Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 28 Mart 2024 - 12:06 Yorum: 0

Pentagram, Blind İstanbul’da

Heavy metal müzik grubu Pentagram, 35 yıllık tarihine damgasını vuran hit şarkılarını 6 Nisan Cumartesi günü Blind İstanbul’da seslendirecek. Konser biletlerine Biletinial’dan ulaşılabilecek.Türkiye’nin köklü heavy metal gruplarından P...

Pentagram, Blind İstanbul’da

Heavy metal müzik grubu Pentagram, 35 yıllık tarihine damgasını vuran hit şarkılarını 6 Nisan Cumartesi günü Blind İstanbul’da seslendirecek. Konser biletlerine Biletinial’dan ulaşılabilecek.
Türkiye’nin köklü heavy metal gruplarından Pentagram, 6 Nisan Cumartesi günü Blind İstanbul’da hayranlarıyla buluşacak. 35 yılın hit şarkılarını izleyicileriyle birlikte seslendirecek olan Pentegram’ın Bilind İstanbul’da gerçekleştireceği konserin biletleri Türkiye’nin lider ve kapsayıcılığı en geniş etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı.
35 yıldır müzik piyasasındaki yerini koruyan ve 1990 yılında kendi adını taşıyan "Pentagram" albümüyle müzik dünyasına giren grup, sonraki dönemde Türkiye’de heavy metal müziğin öncü gruplarında biri haline geldi. Grubun müziği, geleneksel heavy metal ve thrash metalin etkilerini taşıyor. Pentagram’ın en popüler şarkıları arasında "Bir", "Gel Gel", "Anatolia", "Uzak Durun", "Beyaz Show" ve "Bir Dünya Bırak" gibi parçalar bulunuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber