Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 13 Haziran 2025 - 14:36 Yorum: 0

Projeleri TÜBİTAK tarafından desteklenecek öğrenciler için kutlama programı düzenlendi

Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde projeleri Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenecek öğrenciler için kutlama programı gerçekleştirildi.TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı...

Projeleri TÜBİTAK tarafından desteklenecek öğrenciler için kutlama programı düzenlendi

Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde projeleri Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenecek öğrenciler için kutlama programı gerçekleştirildi.
TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen ’2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı’nın 2024 yılı 2’nci dönem çağrısı çerçevesinde, Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden 12 öğrenci projesi desteklenmeye değer bulundu. Bu başarı dolayısıyla, Eğitim Fakültesi C Blok Konferans Salonu’nda fakülte kurulunun da katılımıyla bir kutlama programı düzenlendi.

"Fakültemizde TÜBİTAK’tan destek alan öğrenci proje sayılarını hızla artırma çabası içindeyiz"
Programda konuşma yapan Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan Dinç, "TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı çerçevesinde destek hakkı kazanan fakültemiz öğrencilerini ve danışmanlarını kutluyorum. Öğrencilerimizin bu başarılarından yola çıkarak fakültemizdeki tüm öğrencilerimizi TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri çağrılarına başvuru yapmaya, tüm öğretim elemanlarımızı da öğrencilerimize destek olmaya çağırıyorum. Her çağrı döneminde destek hakkı kazanan proje sayımız giderek artıyor. Öğretmen adaylarımız, bu projelere danışman öğretim elemanlarımızın rehberliğinde başvurup bu süreçte deneyimler kazanarak ileride görev yapacakları okullarda da proje süreçlerinde etkin bir biçimde görev alabilecekler" dedi.
Program sonunda destek hakkı kazanan öğrencilere ve danışmanlarına teşekkür belgesi takdim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber