Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:21 Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama00:18 Genç kızlar gelinlik giyip 9/8 müziklerle Hıdırellez’i kutladı23:50 TBMM Başkan Kurtulmuş: “Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak s...23:34 Durakta oturan kadının telefonunu çalan kapkaççı yakalandı23:28 Hamas’ın ateşkesi kabul etmesi Gazze’de sevinçle karşılandı23:26 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "(Güney Afrika’nın İsrail’e açtığı ‘soykırım’ davas...23:15 Sergen Yalçın sezon sonunda Antalyaspor’dan ayrılacağını açıkladı23:15 Bursa’da çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi23:14 Ali Çamdalı: “Fenerbahçe’ye karşı çok değerli bir puan aldık”23:13 İsmail Kartal: “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız”23:11 İsrail, Refah’ın doğusuna saldırı başlattı23:10 Enkazdan sağ çıkan Hediye hayırseverlerin desteğiyle dünyaevine girdi23:03 Zeytinburnu’nda trafik kazası: 1 yaralı23:01 631. Geyikkoşan Hıdırellez Şenlikleri ve Yağlı Pehlivan Güreşleri nefes kes...23:00 İbrahim Üzülmez: "Son 3 haftada karakterimizi göstererek alkışlanmak istiyo...22:50 İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinin doğusuna hava saldırısı ba...22:49 Samsunspor’dan gözaltına alınan taraftarları için açıklama22:48 TFF 3. Lig Play-Off: 52 Orduspor FK: 1 - Ayvalıkgücü Belediyespor: 122:47 Fenerbahçe son 2 deplasmanda 4 puan bıraktı22:33 Beton mikserinin içinde sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı
Kültür 20 Mart 2024 - 12:17 Yorum: 0

Pursaklar Belediyesinden 5 yılda 7 Millet Kıraathanesi

Gençlerin gelişimine katkı sağlamak adına kültürden sanata, spordan eğitime, teknolojiden bilime birçok alanda ilçeye yatırım yapan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, gençlerin sessiz sakin ortamlarda ders çalışabilmeleri için 5 sen...

Pursaklar Belediyesinden 5 yılda 7 Millet Kıraathanesi

Gençlerin gelişimine katkı sağlamak adına kültürden sanata, spordan eğitime, teknolojiden bilime birçok alanda ilçeye yatırım yapan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, gençlerin sessiz sakin ortamlarda ders çalışabilmeleri için 5 sene içerisinde 7 Millet Kıraathanesini ilçeye kazandırdı.
Gençlerin kaliteli ortamlarda ders çalışabilmeleri için Pursaklar’a 7 Millet Kıraathanesi kazandıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, haftanın 7 günü hizmet veren 7 Millet Kıraathanesini ilçeye kazandırarak, evde çalışma olanağı ve imkânı bulamayan ya da ev ortamı dışında ders çalışmak isteyen gençlere ve çocuklara büyük kolaylıklar sağladı.

‘‘Türkiye’nin yarınları gençlerle daha güçlü olacak’’
Gençlerimizin sosyal ve kültürel yaşamlarına katkı sağlayan, ders çalışma ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmak adına ilçeye 7 Millet Kıraathanesi kazandırdıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Çocuklarımızın bol bol kitap okuyup, ders çalışarak başarılı olmalarını istiyoruz. İlçeye kazandırdığımız 7 Millet Kıraathanemize gençlerimizin yoğun ilgisi bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Ortaya koyduğumuz tüm eserler ve hizmetler gençlerimizle birlikte değerli ve anlamlı. Türkiye’nin yarınları gençlerle daha güçlü olacak. Bu doğrultuda en iyi hizmeti vermek için durmadan yorulmadan hizmet etmeye devam edeceğiz’’ dedi.
Millet Kıraathanelerine gelerek ders çalışan öğrencilere, araştırma yapmak ve kitap okumak isteyen tüm vatandaşlara sıcak bir ortam sunulurken, ücretsiz internet, ücretsiz çay ve çorba ikram ediliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber