Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:30 Kozluk’ta sulama kanalına düşen çocuk kurtarıldı12:30 Piyanonun küçük üstatları performanslarıyla mest etti12:29 Aydın’da jandarmadan huzur ve güven uygulaması12:28 Teleferik kazasının ikinci bilirkişi raporu sonrası Kocagöz’ün tutukluluğun...12:27 Başkan Altay: “Öğrencilere yönelik sosyal desteğimiz yıllık 126,5 milyon li...12:26 Bursa Şehir Hastanesi, ’Anne dostu hastane’ oldu12:26 1 Mayıs’ta polise mukavemet gösteren 12 şüpheli daha adliyeye sevk edildi12:25 Toros Üniversitesi Bahar Şenlikleri renkli anlara sahne oldu12:25 Dilan Polat, sağlık durumunun tespiti için Adli Tıp Kurumu’na sevk edilecek12:22 Hisarcık Anadolu Lisesinde başarılı öğrencilere teşvik ödülü12:22 Altıntaş’ta bitki koruma ürünleri ve gübre satış bayileri denetlendi12:21 Kütahya’da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı12:20 Kampta sakatlanıp kariyeri sona eren milli judocunun hukuk mücadelesinde fl...12:18 Çatıdan düşen seramik ustası şahıs hayatını kaybetti12:17 Trafik Haftası’nda ’Hayatla Yarışılmaz’ yazılı pankartla saha çıktılar12:16 DBB ekipleri Cizre’de 33 konutun bodrum katındaki suyu tahliye etti12:16 Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki “barış anlaşması müzakereleri” 10 Mayıs...12:15 Osmanlı kasabasındaki saklı güzellik12:13 Enflasyona savaş açtı: 200 gram ekmeğin fiyatını 8 TL’den 5 TL’ye indirdi12:12 Ürgüp’te doğalgaz çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor
Ekonomi 18 Ekim 2021 - 15:24 Yorum: 0

Rektör Uzun: “Filyos Projesi bölgemizin ve ülkemizin gücüne güç katacaktır”

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Türkiye'nin en büyük milli kalkınma hamlelerinden biri olan "Filyos Vadisi Projesi'ne yönelik düzenlenen...

Rektör Uzun: “Filyos Projesi bölgemizin ve ülkemizin gücüne güç katacaktır”

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Türkiye'nin en büyük milli kalkınma hamlelerinden biri olan "Filyos Vadisi Projesi'ne yönelik düzenlenen "1. Filyos Kongresi"ne katıldı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ev sahipliğinde çevrim içi olarak düzenlenen "1. Filyos Kongresi"nin açılış oturumu Sezai Karakoç Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımın olduğu etkinlikte, Filyos Vadisi Projesi'ne akademik, bilimsel katkı sunmak, üniversite ve diğer paydaşlar iş birliği kapsamında bilginin sanayide kullanılmasını sağlamanın hedeflendiği açıklandı.

"Filyos Limanı ve Endüstri Bölgesi Projesi" odağında "Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları" alanında ihtisaslaşan Bartın Üniversitesinin Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'un da yer aldığı açılış programına Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi, 23. Dönem TBMM Başkanı Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan, Vali Mustafa Tutulmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Kongre Düzenleme Kurulu Başkan ve üyeleri ile il protokolü katıldı.

Bartın Üniversitesinin iç ve dış paydaşlarıyla birlikte Filyos Vadisi Projesi'ne değer katmak için büyük gayret gösterdiğinin de altını çizen Rektör Uzun, bu doğrultuda Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile iş birlikteliklerini geliştirmek istedikleri ifade etti.

Rektör Uzun, Filyos Projesinin bölgenin ve ülkemizin gücüne güç katacağını da aktararak "Üniversite olarak tüm paydaşlarımızla birlikte bölgemize değer katmak için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sürdürdüğümüz araştırmalar ve paydaş görüşleri neticesinde Yükseköğretim Kurulumuz tarafından "Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları" konusunda ihtisaslaşma alanına alındık ve yetkin akademik kadromuzla oluşturduğumuz yol haritası üzerinden faaliyet gösteriyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalar ve açtığımız bölümlerle birlikte "Filyos Limanı ve Endüstri Bölgesi Projesi" konusunda stratejimizi adım adım ilerletiyoruz. Uzun soluklu planlamalar neticesinde oluşturduğumuz misyon ile bölgemize değer katacağımıza inanıyorum. Bu doğrultuda paydaş kurumlarımızın da desteğini önemsiyor, iş birliği ve güç birliği yaparak geleceğe yürüyoruz" şeklinde konuştu.

Rektör Uzun: “Filyos Projesi bölgemizin ve ülkemizin gücüne güç katacaktır”

Rektör Uzun: “Filyos Projesi bölgemizin ve ülkemizin gücüne güç katacaktır”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber