Samsun’da olumsuz hava şartları nedeniyle 15 ilçede bazı okullarda eğitime 1 gün ara verildi.Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yaptığı açıklama ile eğitime 1 gün ara verilen ilçeleri ve okulları duyurdu. Alaçam ilçesinde taşıma merkezi...
Samsun’da olumsuz hava şartları nedeniyle 15 ilçede bazı okullarda eğitime 1 gün ara verildi.
Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yaptığı açıklama ile eğitime 1 gün ara verilen ilçeleri ve okulları duyurdu. Alaçam ilçesinde taşıma merkezi köy okullarında ve birleştirilmiş sınıflı köy okullarda eğitime ara verilirken, ilçe merkezine taşıma yoluyla gelen öğrenciler de izinli sayılacaklar. Asarcık ilçesindeki tüm resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumlarında, Atakum ilçesinde Sarayköy İlk ve Ortakokulu ile Özeren İlk ve Ortaokulu’nda, Ayvacık ilçesinde tüm resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumlarında, Bafra ilçesinde taşıma merkezlerinden Ortadurak, Müstecep İlk ve Ortaokulu, Kolay Anadolu Lisesi, Kolay Ortaokulu, Neyzen Tevfik İlkokulu’nda eğitim-öğretime ara verildi. Bafra ilçesinde Osmanbeyli Özel Eğitim Uygulama Okulu’na Alaçam, Aşağı Koçlu; Bafra Özel Eğitim Meslek Okulu’na Aydınpınar ve Çetirlipınar; Seyhulas Özel Eğitim Meslek Okulu’na Yakakent Asmapınar, Alaçam Etyemez, Mustafa Erdin İlk ve Ortaokulu’na Azay-Barış mahallelerinden, ayrıca Kanlıgüney, Paşaşeyh, Müstecep, Kolay, Eynegazi, İlyaslı, Kanberli, Türkköyü, Dikencik, Darboğaz, Köseli mahallelerinden ilçe merkezine gelen taşımalı ortaöğretim ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile ilçe merkezine kırsal mahallelerden taşıma yoluyla eğitime gelen öğrenciler çarşamba günü izinli sayılacaklar.
Canik ilçesinde taşıma merkezi köy okullarında ve birleştirilmiş sınıflı köy okullarında (özel eğitim öğrencileri de dahil) eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verilirken, ilçe merkezine taşıma yoluyla gelen öğrenciler izinli sayılacak.
Çarşamba ilçesinde birleştirilmiş sınıflı ilkokullarından Köroğlu İlkokulu, Köroğludamat İlkokulu, Karakaya İlkokulu ve taşıma merkezi olan Gülören İlkokulu, Gökçeçakmak İlk ve Ortaokulu, Kabaceviz İlk ve Ortaokulu, Ağcagüney Anadolu Lisesi, Ağcagüney İlkokulu ve Ağcagüney Ortaokulu/İmam Hatip Ortaokulu tatil edilirken, Bezirgan, Gülören, Koldere, Köroğlu, Karakaya, Ulupınar, Ağcagüney, Gökçeçakmak, Porsuk, Yeşildere ve Selimiye mahallelerinden gelen özel eğitim öğrencileri de izinli sayılacak.
Havza ilçesinde tüm resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumlarında, İlkadım ilçesinde Toybelen İlk ve Ortaokulu, Çatkaya İlk ve Ortaokulu ve tüm resmi taşıma merkezi özel eğitim okul ve sınıflarında eğitim öğretime ara verildi.
Kavak, Ladik ve Salıpazarı ilçelerindeki tüm resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumlarında, Tekkeköy ilçesinde taşıma merkezi ve birleştirilmiş sınıflı köy okullarında (özel eğitim öğrencileri de dahil) eğitim öğretime 1 gün ara verilirken, Tekkeköy ilçe merkezine taşıma yoluyla gelen öğrenciler izinli sayılacak.
Terme ilçesinde Ambartepe İlk ve Ortaokulu’nda eğitim-öğretime 1 gün ara verilirken, taşıma yoluyla Ambartepe, Kesikkaya, Uludere, Örencik mahallelerinden ilçe merkezindeki ortaöğretim kurumlarına gelen öğrenciler izinli sayılacak.
Yakakent ilçesinde Büyük Kırık Karaaba İlk ve Ortokulu’nda eğitime ara verilirken, ilçe genelinde taşıma yoluyla eğitime devam eden öğrenciler izinli sayılacak.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, mesleki çalışma programının başlaması dolayısıyla yayımladığı video mesajda, yeni eğitim öğretim yılının öğretmenler ve öğrenciler açısından taşıdığı heyecana değindi. Yeni döneme ilişkin temennilerini paylaşan Tekin "Yıll
Şube Müdürü Ahmet Gümüş başkanlığında düzenlenen toplantıda, okul pansiyonlarının genel durumu, öğrencilere sunulan imkânlar ve yürütülen hizmetlerin niteliği kapsamlı şekilde ele alındı. Toplantıda pansiyonlarda uygulanan hijyen ve güvenlik standartları,
ÖSYM’den yapılan açıklamada, 80 sorudan oluşan AGS Testindeki 6 alt testin soru ağırlıklarının hesaplama aşamasında 2025 yılına ait ağırlıklar üzerinden değerlendirildiğinin tespit edildiği belirtildi. Adayların sınavda 80 soru üzerinden elde ettiği topla
ÖSYM tarafından yapılan duyuruda, 2026 Akademi Giriş Sınavı (AGS) ile 2026 Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi'nin (ÖABT) değerlendirme işlemlerinin tamamlandığı bildirildi. Adaylar, sınav sonuçlarını T.C. kimlik numaraları ve aday şifrelerini kullanarak ÖSYM'
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2026-2027 akademik yılı GSB yurt başvurularının başladığını duyurdu. Başvurular, üniversitelerin örgün eğitim programlarına ilk kez kayıt yaptıran öğrenciler ile ara sınıflarda eğitimine devam eden öğrencileri kapsı
Batman'da İLKHA muhabirine konuşan kırtasiye işletmecisi Veysi Güney, yeni sezon hazırlıklarını yaklaşık üç aydır sürdürdüklerini belirterek her bütçeye ve ihtiyaca uygun ürün çeşidine sahip olduklarını söyledi. Güney, kırtasiye alışverişlerinin güvenilir
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in imzasıyla yayımlanan "2026-2027 Eğitim ve Öğretim Yılına İlişkin İş ve İşlemler" konulu genelgede okul güvenliği, kayıt ücretleri, sınıf ve öğretmen seçimi, cep telefonu kullanımı, kıyafet uygulaması ve mezuniyet törenle
Bekiroğlu, Şehitkamil ilçesinde bu yıl yaklaşık 32 bin öğrencinin yaz Kur'an kurslarına katıldığını, öğrencilerin yaklaşık 800'ünün okul öncesi eğitim çağındaki çocuklardan oluştuğunu ifade etti. Şehitkamil İlçe Müftüsü Abdullah Bekiroğlu İLKHA muhabirine
Suudi Arabistan son 24 saatte Yemen şehirlerine 58 hava saldırısı düzenledi
Isparta'da dolandırıcılık operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı
03Yunanistan açıklarında göçmen teknesi battı: 25 kayıp
04Umut Kervanı Adana'dan ihtiyaç sahibi yüzlerce öğrenciye kırtasiye desteği
05Gazze'de 17 şehidin naaşına ulaşıldı
06HAMAS: Oslo Anlaşması işgali ve yerleşim faaliyetlerini derinleştirdi
07Akkaya: “Haklıyı Güçlü Kılan Bir Sendikacılık İçin Geliyoruz”
Galatasaray A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Trabzonspor A.ş.
Arca Çorum Fk
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Fenerbahçe A.ş.
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Samsunspor A.ş.
Erzurumspor Fk
Tümosan Konyaspor
Eyüpspor
Göztepe A.ş.