Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:06 Eski ABD Başkanı Donald Trump’a “sus payı” davasında yeni para cezası02:58 Hakim ve savcı yardımcıları 1 yıl eğitim alacak, 2 yıl tecrübeli hakim ve s...02:32 Filistin Dayanışma Platformu, İsrail’in Refah’ta başlattığı saldırıyı Ankar...02:28 Yaşlı kadın tırın altında kalarak can verdi... Feci kaza kamerada01:22 İskenderun Körfezi’nde şimşeklerin dansı geceyi aydınlattı00:31 Motosikletli tilkiye çarpıp devrildi, diğer araçlar da zincirleme kazaya ka...00:21 Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama00:18 Genç kızlar gelinlik giyip 9/8 müziklerle Hıdırellez’i kutladı23:50 TBMM Başkan Kurtulmuş: “Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak s...23:34 Durakta oturan kadının telefonunu çalan kapkaççı yakalandı23:28 Hamas’ın ateşkesi kabul etmesi Gazze’de sevinçle karşılandı23:26 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "(Güney Afrika’nın İsrail’e açtığı ‘soykırım’ davas...23:15 Sergen Yalçın sezon sonunda Antalyaspor’dan ayrılacağını açıkladı23:15 Bursa’da çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi23:14 Ali Çamdalı: “Fenerbahçe’ye karşı çok değerli bir puan aldık”23:13 İsmail Kartal: “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız”23:11 İsrail, Refah’ın doğusuna saldırı başlattı23:10 Enkazdan sağ çıkan Hediye hayırseverlerin desteğiyle dünyaevine girdi23:03 Zeytinburnu’nda trafik kazası: 1 yaralı23:01 631. Geyikkoşan Hıdırellez Şenlikleri ve Yağlı Pehlivan Güreşleri nefes kes...
Kültür 24 Eylül 2017 - 12:03 Yorum: 0

Sarıgöl Üzüm Festivalinde en kalıcı hediye

Sarıgöl Belediyesi tarafından bu yıl düzenlenen 11. Uluslararası Sultaniye Üzüm Festivalinde İzmir Orman Bölge Müdürlüğünün desteği ile vatandaşlara...

Sarıgöl Üzüm Festivalinde en kalıcı hediye

Sarıgöl Belediyesi tarafından bu yıl düzenlenen 11. Uluslararası Sultaniye Üzüm Festivalinde İzmir Orman Bölge Müdürlüğünün desteği ile vatandaşlara 2 bin adet çeşitli türden ağaç fidanı dağıtıldı.

Sarıgöl 11. Uluslararası Sultaniye Üzüm festivali kapsamında düzenlenen etkinlikler kapsamında İzmir Orman Bölge Müdürlüğünün desteği ile merkezi İzmir'de olan Sarıgöllüler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından vatandaşlara 2 bin adet ağaç fidanı dağıtıldı. Üzüm festivalindeki fidan dağıtımına Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, Jandarma Emekli Tümgenaral Ali Akgöz, Manisa Orman İşletme Müdürü Yasin Toprak, Sarıgöl Orman İşletme Müdürü Vedat Uğurlu, Sarıgöllüler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Oğuz Ertop katıldı.

Fidan dağıtımında bir konuşma yapan İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, en güzel hediyenin kalıcı olmasına vurgu yaparak, "Ben, Sarıgöllüyüm. Festivalimize katkı sağlamak için vatandaşlarımıza 750 defne, 750 selvi, 400 fıstık çamı, 100 kara dut fidanı dağıttık. Bu fidanlarımızı İzmir Sarıgöllüler Kültür ve Dayanışma Derneğimiz adına ilçe halkımız hediye ettik. Çok mutluyum." dedi.

Merkezi İzmir'de olan Sarıgöllüler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Oğuz Ertop, fidan dağıtımında yaptığı açıklamasında, "En güzel hediye devamlılığı olandır. Derneğimiz üyesi İzmir Orman Bölge Müdürümüz Şahin Aybal'ın desteği ile fidan dağıtımını gerçekleştik. Teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Sarıgöl Üzüm Festivalinde en kalıcı hediye

Sarıgöl Üzüm Festivalinde en kalıcı hediye

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber