Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:23 Aranan şahıs motosikletli polislerden kaçamadı01:14 Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon01:05 Bakan Tunç: “Antalya’da bir kişinin otomobilin arkasına bağlanarak sürüklen...00:50 TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”00:46 Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde t...00:45 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldı...00:42 Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler00:36 İş yerinde bacağından silahla vuruldu00:28 Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar00:22 Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı00:21 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı00:19 Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi00:19 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı00:10 Devler Ligi’nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund23:48 Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova oldu23:46 Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı23:45 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’nın bağımsızlık mücadelesinin öncüsü Jose Mart...23:44 Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu23:39 Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı: 1 ölü23:38 Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz...
Türkiye 22 Nisan 2024 - 11:40 Yorum: 0

Selçuk’ta çalışmalar büyükşehir iş birliği ile hızlandı

Havaların ısınmasıyla birlikte her yıl olduğu gibi bu yılda binlerce yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayacak olan İzmir’in Selçuk ilçesinde çalışmalar, İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile hız kazandı.Efes Antik Kenti, Meryem An...

Selçuk’ta çalışmalar büyükşehir iş birliği ile hızlandı

Havaların ısınmasıyla birlikte her yıl olduğu gibi bu yılda binlerce yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayacak olan İzmir’in Selçuk ilçesinde çalışmalar, İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile hız kazandı.
Efes Antik Kenti, Meryem Ana Evi, Artemis Tapınağı, Şirince, İsabey Cami gibi tarihi yapılarıyla ünlü Selçuk ilçesi, havaların ısınmasıyla yerli ve yabancı binlerce turisti ağırlamaya hazırlanıyor. Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in planlamasıyla bir yandan çarşı merkezindeki tadilat çalışmaları devam ederken, diğer yandan kent genelinde yer alan işletmelerde ise denetlemeler sıklaştırıldı.
Öte yandan ilaçlama ve temizlikte, Selçuk Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliğine gitti. Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, çalışmaların devam ettiği bu iş birliğinin önemine vurgu yaparak, “İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte hareket ederek, kentimizde devam eden çalışmaları hem hızla tamamlamak hem de hızlı çözümler üretmek için çalışıyoruz” dedi.
Başkan Sengel, "Efes Selçuk, her yıl binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapıyor. Bu nedenle altyapı ve hizmet kalitesini en üst seviyede tutmak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Çarşı merkezimizdeki tadilatlar ve denetimlerin yanı sıra temizlik çalışmaları da hem kentimizin görünümü hem de turistlerin konforu için oldukça önemli” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber