Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:22 İskenderun Körfezi’nde şimşeklerin dansı geceyi aydınlattı00:31 Motosikletli tilkiye çarpıp devrildi, diğer araçlar da zincirleme kazaya ka...00:21 Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama00:18 Genç kızlar gelinlik giyip 9/8 müziklerle Hıdırellez’i kutladı23:50 TBMM Başkan Kurtulmuş: “Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak s...23:34 Durakta oturan kadının telefonunu çalan kapkaççı yakalandı23:28 Hamas’ın ateşkesi kabul etmesi Gazze’de sevinçle karşılandı23:26 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "(Güney Afrika’nın İsrail’e açtığı ‘soykırım’ davas...23:15 Sergen Yalçın sezon sonunda Antalyaspor’dan ayrılacağını açıkladı23:15 Bursa’da çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi23:14 Ali Çamdalı: “Fenerbahçe’ye karşı çok değerli bir puan aldık”23:13 İsmail Kartal: “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız”23:11 İsrail, Refah’ın doğusuna saldırı başlattı23:10 Enkazdan sağ çıkan Hediye hayırseverlerin desteğiyle dünyaevine girdi23:03 Zeytinburnu’nda trafik kazası: 1 yaralı23:01 631. Geyikkoşan Hıdırellez Şenlikleri ve Yağlı Pehlivan Güreşleri nefes kes...23:00 İbrahim Üzülmez: "Son 3 haftada karakterimizi göstererek alkışlanmak istiyo...22:50 İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinin doğusuna hava saldırısı ba...22:49 Samsunspor’dan gözaltına alınan taraftarları için açıklama22:48 TFF 3. Lig Play-Off: 52 Orduspor FK: 1 - Ayvalıkgücü Belediyespor: 1
Kültür 17 Temmuz 2018 - 14:23 Yorum: 0

Serdivan’da ilaçlama filosu güçlendirildi

Vatandaşların yaz mevsimini daha rahat ve sağlıklı bir şekilde geçirebilmesi için ilçe genelindeki çalışmalarını aralıksız sürdüren Serdivan Belediyesi,...

Serdivan’da ilaçlama filosu güçlendirildi

Serdivan Belediyesi ekipleri ilaçlama filosunu güçlendirdi.

Vatandaşların yaz mevsimini daha rahat ve sağlıklı bir şekilde geçirebilmesi için ilçe genelindeki çalışmalarını aralıksız sürdüren Serdivan Belediyesi, bünyesine kattığı yeni araçlarla ilaçlama filosunu güçlendirdi. Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi'nden yapılan açıklamada; haşere ve sineklere karşı yürütülen ilaçlama çalışmalarına her yıl olduğu gibi bu yıl da Nisan ayında başlandığı belirtilirken, ilaçlama çalışmalarına hız kazandırılarak vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla araç sayısının arttırıldığı ifade edildi. Cadde ve sokaklarda periyodik olarak yapılan ilaçlama faaliyetlerinin yanı sıra vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda da hareket eden ekipler site bahçeleri ve parklarda da ilaçlama yapıyor.

Yapılan açıklamada haşere ve sineklerle mücadeleye Ekim ayına kadar devam edileceği belirtilirken, ilaçlama çalışmalarının kapalı alan, açık alan ve açık kanal kategorilerine göre sınıflandırılarak yapıldığı ifade edildi.

Serdivan’da ilaçlama filosu güçlendirildi

Serdivan’da ilaçlama filosu güçlendirildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber