Antalyaspor’dan şehitlere bayraklı saygı

Antalyaspor, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) terör örgütlerine yönelik sürdürülen 'Zeytin Dalı Harekatı' kapsamında, Afrin'deki arama-tarama faaliyetleri...

Antalyaspor, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) terör örgütlerine yönelik sürdürülen "Zeytin Dalı Harekatı" kapsamında, Afrin'deki arama-tarama faaliyetleri sırasında, el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Sözleşmeli Er Muhittin Talha Çalışkan ve tüm şehitler için antrenmana dev Türk bayrağı ile çıktı.

Antalyaspor, "Zeytin Dalı Harekatı" kapsamında, Afrin'deki arama-tarama faaliyetleri sırasında, el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan ve bugün Burdur'un Bucak ilçesi'nde toprağa verilen Sözleşmeli Er Muhittin Talha Çalışkan ve tüm şehitler için antrenmana dev Türk bayrağı ile çıktı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ndeki Bursaspor maçının hazırlıkları ısınma hareketleri ile başladı. 5'e 2 oyununun ardından yarım sahada beyaz ve yeşil yelekli takım arasında maç oynandı. Antrenmana; U21 takımından Oğuzhan Kolak, Hamdi Tayfun Yılmaz ve Mustafa İnan'ın yanı sıra İsmail Kayalı, Cenk Şen, Emre İnan, Enes Salih Çavdar ve Enes Sancar Şahin de katıldı.

Spor Haberleri

Osman Aşkın Bak: "Türkiye’nin turizm bölgelerini tanıtıyoruz"
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun ödül töreni yapıldı
Siirt Özel İdare Spor küme düştü
Bursaspor Divan Kurulu Toplantısı 8 Mayıs’ta yapılacak
Şehir futbolunda dostluk rüzgarları
59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nu Frank van den Broek kazandı
Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Trabzonspor ile Gaziantep FK arasında oynanacak maçta VAR’da İtalyan Marco Di Bello görev yapacak.
59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nu Dsm-Firmenich PostNL sporcusu Frank van den Broek kazandı.
Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu’nu erkeklerde Hicham Amghar, kadınlar Sheila Chelangat kazandı
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu İstanbul etabı nötralize edildi