Cumhurbaşkanı seçimine doğru

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: 'Trabzon'un Başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek çıkacağına inanıyorum'

TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Fatih Mahallesi'ndeki semt pazarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, AK Parti İl Yönetim Kurulu, İl Gençlik ve Kadın Kollarının da eşlik ettiği ziyaretlerde Gümrükçüoğlu, esnaf ve vatandaşa "hayırlı bayramlar" dileyerek, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan logolu şapka ve kitapçıkları dağıttı.

Gümrükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden itibaren esnafın her zaman yanında olmaya gayret gösterdiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili de bilgi veren Gümrükçüoğlu, "İlk defa halkımız cumhurbaşkanını kendisi seçecek. Trabzon'un Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek çıkacağına inanıyorum" dedi.

Günnar ise yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili vatandaşların görüşlerini aldıklarını belirterek, "Milletimiz, Türkiye Cumhuriyeti devletini ve milli birliğini temsil eden kişiyi ilk defa kendisi seçiyor. Bu tarihi bir olaydır. Bu seçim değişim, demokrasi, açıklık ve refah iradesi ile tutuculuk, vesayetçilik, kapalılık ve ekonomik oligarşi odakları arasında yapılacak bir seçimdir" diye konuştu.

Türkiye'nin güçlü, büyük ve öncü Türkiye olacağını vurgulayan Günnar, "Böyle önemli bir seçimin arifesindeyiz. Görüyoruz ki halkımızın Başbakanımıza teveccühü her zamanki gibi çok fazla. Allah'ın izni, milletimizin desteği ve teşkilatlarımızın gayreti ile inşallah ilk turda sayın Başbakanımızı Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yerel Haberleri

Türk iş insanı Ferhat Süleyman Çınar’ın başarı öyküsü
Gölhisarlı hacı adayları dualarla uğurlandı
Kadınlar domates kasası yarışmasında erkeklere taş çıkarttı
Bakan Özhaseki, Malatyalı depremzede Özgür ailesine misafir oldu
Başkan Genç, darp edilen üniversite öğrencilerini ağırladı
Soma’da yaşayan Ordulular hayatını kaybeden madenciler anısına fidan dikti
Yüksekten düşen işçi 120 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Konsoloslar Başkan Mandalinci ile görüştü
Kanseri yenen özel bireye doğum günü sürprizi: Hemşireler sevincine ortak oldu
Karapınar’da üniversite öğrencileri ilkokul öğrencileri ile buluştu