Eskişehir'de bozulan yollar onarılıyor

ESKİŞEHİR (AA) - Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent merkezi başta olmak üzere ilçe kırsalında yoğun geçen kış mevsiminin ardından yollarda...

ESKİŞEHİR (AA) - Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent merkezi başta olmak üzere ilçe kırsalında yoğun geçen kış mevsiminin ardından yollarda oluşan bozulmaları gidermek için çalışmalara başladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, özellikle asfalt sathi kaplamalı yollarda karla mücadele çalışmalarına bağlı olarak meydana gelen ağır hasarlar ve çukurlara karşı bakım ve onarım çalışmalarına başlayan ekipler, Mihalıççık, Alpu, Sivrihisar, Seyitgazi, İnönü, Sarıcakaya ve Çifteler'de bozuk yolları onarıyor.

Yol İşleri Şube Müdürlüğü yetkilileri, kent merkezinde yapılan yol bakım onarım çalışmalara paralel olarak kırsal alanda yaşayan vatandaşların da yaşam şartlarını, kolaylaştırmak, can ve mal güvenliği açısından yollarda meydana gelen her türlü olumsuzlukları ortadan kaldırmak için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti.

Yerel Haberleri

Türk iş insanı Ferhat Süleyman Çınar’ın başarı öyküsü
Gölhisarlı hacı adayları dualarla uğurlandı
Kadınlar domates kasası yarışmasında erkeklere taş çıkarttı
Bakan Özhaseki, Malatyalı depremzede Özgür ailesine misafir oldu
Başkan Genç, darp edilen üniversite öğrencilerini ağırladı
Soma’da yaşayan Ordulular hayatını kaybeden madenciler anısına fidan dikti
Yüksekten düşen işçi 120 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Konsoloslar Başkan Mandalinci ile görüştü
Kanseri yenen özel bireye doğum günü sürprizi: Hemşireler sevincine ortak oldu
Karapınar’da üniversite öğrencileri ilkokul öğrencileri ile buluştu