Gebze Belediye Başkanı Köşker Silvan’da

Kocaeli'nin Gebze İlçe Belediye Başkanı Adnan Köşker, İçişleri Bakanlığı tarafından KHK kapsamında Silvan Belediyesi'nde görevlendirilen Kaymakam...

Kocaeli'nin Gebze İlçe Belediye Başkanı Adnan Köşker, İçişleri Bakanlığı tarafından KHK kapsamında Silvan Belediyesi'nde görevlendirilen Kaymakam Murat Kütük'le bir araya geldi.

İçişleri Bakanlığı tarafından Silvan'da belediyecilik çalışmaları alanında tecrübe paylaşımı için görevlendirilen Kocaeli'nin Gebze İlçe Belediye Başkanı Adnan Köşker, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaretinin ardından ilçeye geldi. FETÖ/KCK-PKK soruşturmaları kapsamında Silvan Belediyesi'nde görevlendirilen Başkan Vekili Murat Kütük'ü makamında ziyaret eden Köşker, belediyecilik alanındaki tecrübe ve birikimlere ilişkin paylaşımda bulundu.

Makam ziyaretinin ardından Silvan ilçe merkezinde bulunan tarihi Karabehlülbey ve Selahaddin-i Eyyubi camilerini ziyaret eden Belediye Başkan Vekili Murat Kütük ve Başkan Adnan Köşker, sebze halinde bulanan esnaflarla bir araya geldiler.

Yerel Haberleri

Türk iş insanı Ferhat Süleyman Çınar’ın başarı öyküsü
Gölhisarlı hacı adayları dualarla uğurlandı
Kadınlar domates kasası yarışmasında erkeklere taş çıkarttı
Bakan Özhaseki, Malatyalı depremzede Özgür ailesine misafir oldu
Başkan Genç, darp edilen üniversite öğrencilerini ağırladı
Soma’da yaşayan Ordulular hayatını kaybeden madenciler anısına fidan dikti
Yüksekten düşen işçi 120 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Konsoloslar Başkan Mandalinci ile görüştü
Kanseri yenen özel bireye doğum günü sürprizi: Hemşireler sevincine ortak oldu
Karapınar’da üniversite öğrencileri ilkokul öğrencileri ile buluştu