Hekimhan İlçe Milli Eğitim Müdürü görevine başladı

Cafer Dilek'in, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesine atanmasının ardından Hasan Akbudak İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü olarak görev...

Cafer Dilek'in, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesine atanmasının ardından Hasan Akbudak İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü olarak görev yapan Pirvani Temelli, Hekimhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı.

Yeni görevine başlayan Temelli, önceki İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Dilek'e bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "Bizde aynı hizmetin daha iyisini yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Gece gündüz demeden bizlere emanet edilen gençlerimize daha iyi bir gelecek sunma gayesiyle ve dur durak bilmeden çalışacağız. Hedefimiz çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak olacaktır" dedi.

Temelli, "Hekimhan eğitim, öğretim ve sportif faaliyetleriyle hep ön sırada yer aldı, bundan sonra da olmaya devam edecek. Geleceğimiz olan gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, derslerinde daha başarılı kılmak için aile gezilerine önem vereceğiz" diye konuştu.

Yerel Haberleri

Türk iş insanı Ferhat Süleyman Çınar’ın başarı öyküsü
Gölhisarlı hacı adayları dualarla uğurlandı
Kadınlar domates kasası yarışmasında erkeklere taş çıkarttı
Bakan Özhaseki, Malatyalı depremzede Özgür ailesine misafir oldu
Başkan Genç, darp edilen üniversite öğrencilerini ağırladı
Soma’da yaşayan Ordulular hayatını kaybeden madenciler anısına fidan dikti
Yüksekten düşen işçi 120 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Konsoloslar Başkan Mandalinci ile görüştü
Kanseri yenen özel bireye doğum günü sürprizi: Hemşireler sevincine ortak oldu
Karapınar’da üniversite öğrencileri ilkokul öğrencileri ile buluştu