Kartal Müftülüğünden İftar Yemeği

Kartal Müftülüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğine Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan ve çok sayıda kişi katıldı.

Kartal Müftülüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğine Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan ve çok sayıda kişi katıldı.

Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Müftülüğünün düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Kartal Müftülük Sitesinin bahçesinde gerçekleşen iftar programına Fidan'ın yanı sıra; Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, Kartal İlçe Emniyet Müdürü Efkan Korkmaz, Kartal İlçe Müftüsü Mustafa Baytar, İstanbul İl Müftü Yardımcısı Bekir Derin, Kartal Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Karakaya, Kartal İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Deniz, Kartal'ın mahalle muhtarları, cami dernek başkanları, Kartal Müftülüğüne bağlı camilerde görev yapan İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlar, Kartal Müftülüğü daire personeli ve STK temsilcileri katıldı.

Kartal Müftüsü Mustafa Baytar'ın misafirlerine teşekkür konuşması yapmasının ardından katılımcılar, dualar eşliğinde oruçlarını açtı.

Yerel Haberleri

Türk iş insanı Ferhat Süleyman Çınar’ın başarı öyküsü
Gölhisarlı hacı adayları dualarla uğurlandı
Kadınlar domates kasası yarışmasında erkeklere taş çıkarttı
Bakan Özhaseki, Malatyalı depremzede Özgür ailesine misafir oldu
Başkan Genç, darp edilen üniversite öğrencilerini ağırladı
Soma’da yaşayan Ordulular hayatını kaybeden madenciler anısına fidan dikti
Yüksekten düşen işçi 120 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Konsoloslar Başkan Mandalinci ile görüştü
Kanseri yenen özel bireye doğum günü sürprizi: Hemşireler sevincine ortak oldu
Karapınar’da üniversite öğrencileri ilkokul öğrencileri ile buluştu