Kosovalı kadınlardan ESOB Başkanı Dinçer’e ziyaret

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer, makamında ağırladığı Kosovalı kadınlara, Kosova ile bir kültür köprüsü...

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer, makamında ağırladığı Kosovalı kadınlara, Kosova ile bir kültür köprüsü kurulması için üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi.

Kültür etkinlikleri kapsamında Mersin'e gelen Kosova Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları üyeleri, ESOB Başkanı Dinçer'i ziyaret ettiler. Kadın Kolları Başkanı Mahide Şabani, ziyarette yaptığı konuşmada, derneğin kültür etkinlikleri kapsamında Anadolu turnesi düzenlediklerini belirterek, bu bağlamda Mersin'i ziyaret ettiklerini ifade etti. Mersin'de sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldiklerini kaydeden Şabani, "Bu bağlamda Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Sayın Talat Dinçer'i ziyaret etmenin gurunu yaşıyoruz. Amacımız, kendimizden bir parça gördüğümüz Türkiye'mizle birlik, beraberlik içerisinde etkinlikler gerçekleştirmek" dedi.

Başkan Dinçer de Kosova'daki soydaşları kendilerinden ayrı görmediklerini vurguladı. Makedonya ve Kosova'nın Türkiye için bir Avrupa kapısı olduğunu dile getiren Dincer, Türkiye'den yatırımcıların bölgeye ağırlık vermesi gerektiğinin altını çizdi. Dinçer, Kosova ile bir kültür köprüsü kurulması kapsamında üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getireceklerini de sözlerine ekledi.

Yerel Haberleri

Türk iş insanı Ferhat Süleyman Çınar’ın başarı öyküsü
Gölhisarlı hacı adayları dualarla uğurlandı
Kadınlar domates kasası yarışmasında erkeklere taş çıkarttı
Bakan Özhaseki, Malatyalı depremzede Özgür ailesine misafir oldu
Başkan Genç, darp edilen üniversite öğrencilerini ağırladı
Soma’da yaşayan Ordulular hayatını kaybeden madenciler anısına fidan dikti
Yüksekten düşen işçi 120 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Konsoloslar Başkan Mandalinci ile görüştü
Kanseri yenen özel bireye doğum günü sürprizi: Hemşireler sevincine ortak oldu
Karapınar’da üniversite öğrencileri ilkokul öğrencileri ile buluştu