Öğrenciler evde kaldı, öğretmenler okula geldi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sessiz başladı. Korona virüs salgını nedeniyle çocuklar evde kalınca törenler dolayısıyla öğretmenler...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sessiz başladı. Korona virüs salgını nedeniyle çocuklar evde kalınca törenler dolayısıyla öğretmenler okullara geldi. 23 Nisan kutlamaları için okula gelen öğretmenlere seslenen Başak Koleji Yönetim Kurulu Temsilcisi Alp Ayaydın öğrencilerin bayramını kutlayıp bu süreçte uzaktan ve online eğitimi en iyi şekilde sürdüren öğretmenlere teşekkür etti.

Alp Ayaydın öğretmenlere yaptığı konuşmada "Okulların ara tatilinin bir hafta önceye alınması ve Avrupa'da yaşanan gelişmeleri dikkate alarak sanal sınıf uygulamasını 16 Mart pazartesi hizmete açan Türkiye'nin ilk kurumu olduk. Sanal sınıf uygulamasını göstermelik yapmadık. Program çerçevesinde haftada 16 saat evlerden evlere yayın yaptık. Sizler okulun tahtasını sırasını alıp, dijital ortamda evlere taşıdınız. Uzaktan eğitim konusunda Türkiye'nin birçok kurumundan övgüler aldık. Nasıl yapılacağı konusunda bilgiler verdik. Sizlere velilerimiz ve çocuklarımız adına minnettarım. Türkiye'ye uzaktan eğitimin nasıl yapılacağı konusunda ders verdiniz" dedi.

Başak Koleji TV'yi de yayın hayatına soktuklarını belirten Ayaydın " Belgesellerden, sinemaya, çizgi filmlerden, sağlık programlarına, atölye çalışmalarından, sanat ve akademi programlarına kadar 24 saat kesintisiz yayın yapıyoruz. Sanırım Türkiye'nin 24 saat bu şekilde yayın yapan tek kolej kanalıyız" dedi.

Bugüne kadar hep ilkleri yaptıklarını belirten Ayaydın, çok yakında Online test ve Online deneme hizmetlerini de yayına koyacaklarını belirtti.

Öğrenciler evde kaldı, öğretmenler okula geldi

Öğrenciler evde kaldı, öğretmenler okula geldi

Yerel Haberleri

Türk iş insanı Ferhat Süleyman Çınar’ın başarı öyküsü
Gölhisarlı hacı adayları dualarla uğurlandı
Kadınlar domates kasası yarışmasında erkeklere taş çıkarttı
Bakan Özhaseki, Malatyalı depremzede Özgür ailesine misafir oldu
Başkan Genç, darp edilen üniversite öğrencilerini ağırladı
Soma’da yaşayan Ordulular hayatını kaybeden madenciler anısına fidan dikti
Yüksekten düşen işçi 120 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Konsoloslar Başkan Mandalinci ile görüştü
Kanseri yenen özel bireye doğum günü sürprizi: Hemşireler sevincine ortak oldu
Karapınar’da üniversite öğrencileri ilkokul öğrencileri ile buluştu