Tiyatro festivalinde karnaval gibi yürüyüş

2. Uluslararası Maltepe Tiyatro Festivali'nin dördüncü gününde çeşitli gösteriler ve bando ekibinin müziğiyle gerçekleştirilen yürüyüş karnaval...

2. Uluslararası Maltepe Tiyatro Festivali'nin dördüncü gününde çeşitli gösteriler ve bando ekibinin müziğiyle gerçekleştirilen yürüyüş karnaval görüntülerini aratmadı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın da katıldığı yürüyüşe ilçe sakinleri alkışlarla ve danslarla destek verdi.

Maltepe'de bu yıl ikincisi düzenlenen ve 4 gündür devam eden Uluslararası Maltepe Tiyatro Festivali, dördüncü gününde ilçeye damga vurdu. 8 ülkeden tiyatrocuların yanı sıra Türkiye'nin 11 şehrinden tiyatro ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen festival yürüyüşü renkli anlara sahne oldu. Her ülkenin kendi bayrağı ve pankartıyla katıldığı yürüyüşte bando ekibinin müzikleriyle eğlence zirveye taşındı. Maltepe Meydanı'ndan başlayan korteje öncülük eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Beşçeşmeler Meydanı'nda bir konuşma yaparak festivale katılan tüm ekipleri selamladı. Kılıç, "Kültür ve sanatın kalbi artık Maltepe'de atıyor. Gerçek anlamda Maltepe'de festival tadında bir haftayı geride bıraktık. Dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen yetenekli tiyatrocularımızın başarılı oyunlarını kutluyorum. Kültür ve sanat alanındaki çalışmalarımız her yıl artarak devam edecek" diye konuştu.

Festival yürüyüşünün ardından Çekirdek Kadro da festival için muhteşem bir konser verdi.

Yerel Haberleri

Eski mezunlar bir araya gelerek öğrencilik günlerini canlandırdı
Maltepeli ayakkabı boyacısı bilek güreşinde Türkiye şampiyonu oldu
Pembe kimlikle 38 yıl yaşayan Kumral Bodur’un hayatı film oluyor
Türk iş insanı Ferhat Süleyman Çınar’ın başarı öyküsü
Gölhisarlı hacı adayları dualarla uğurlandı
Kadınlar domates kasası yarışmasında erkeklere taş çıkarttı
Bakan Özhaseki, Malatyalı depremzede Özgür ailesine misafir oldu
Başkan Genç, darp edilen üniversite öğrencilerini ağırladı
Soma’da yaşayan Ordulular hayatını kaybeden madenciler anısına fidan dikti
Yüksekten düşen işçi 120 günlük yaşam mücadelesini kaybetti