Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 27 Eylül 2022 - 09:23 Yorum: 0

Sivas’ta ihracat 61 milyon doları geçti

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM); 2022 yılı Ağustos ayına ilişkin ihracat rakamlarını açıkladı.

Sivas’ta ihracat 61 milyon doları geçti

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM); 2022 yılı Ağustos ayına ilişkin ihracat rakamlarını açıkladı. Verilere göre Sivas'ta bu yılın Ağustos ayında 5 milyon 815 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

Kentte 2021 Ocak-Ağustos ayları arasında 47 milyon 926 bin dolar olan ihracat bu yılın aynı döneminde 61 milyon 444 bin dolara yükseldi. Bu verilerle birlikte Sivas Türkiye'de ihracat sıralamasında 54'üncü sırada yer aldı.

En az ihracat Ağustos'ta gerçekleşti

Bu yıl Sivas'tan Ocak'ta 7 milyon 346 bin dolar, Şubat'ta 7 milyon 712 bin dolar, Mart'ta 8 milyon 181 bin dolar, Nisan'da 8 milyon 927 bin dolar, Mayıs'ta 7 milyon 340 bin dolar, Haziran'da 8 milyon 197 bin dolar, Temmuz'da 7 milyon 926 bin dolar, Ağustos'ta ise 5 milyon 815 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber