Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
22:30 Tekirdağ’da yolcu minibüsü otomobille çarpıştı: 3 yaralı22:25 Avcılar’da inşaat çalışması sırasında vinç devrildi, facianın eşiğinden dön...22:22 TFF 3. Lig: Anadolu Üniversitesi: 1 - Efeler 09 Spor Futbol Kulübü: 222:21 Çin Devlet Başkanı Xi: “Gazze’de kapsamlı ve sürdürülebilir bir ateşkesin d...22:19 Çin Devlet Başkanı Xi, Paris’te Macron ve von der Leyen ile bir araya geldi22:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı El Burhan ile görüşt...22:17 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniye ile görüştü22:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan öğretmen atamaları ile ilgili açıklama22:12 Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 1 - Pendikspor: 2 (Maç sonucu)22:08 Trendyol Süper Lig: Konyaspor: 0 - Fenerbahçe: 0 (Maç sonucu)22:08 Trendyol Süper Lig: Konyaspor: 0 - Fenerbahçe: 0 (Maç sonucu)22:03 Avcılar’da direksiyon başında kalp krizi ölüm getirdi22:03 Avcılar’da direksiyon başında kalp krizi ölüm getirdi22:01 Elindeki kurusıkı tabanca ateş alınca yaralandı22:01 Elindeki kurusıkı tabanca ateş alınca yaralandı22:01 Elindeki kurusıkı tabanca ateş alınca yaralandı22:01 TFF 3. Lig 2. Grup Play Off: Anadolu Üniversitesi: 1 - Efeler 09 SFK: 222:01 TFF 3. Lig 2. Grup Play Off: Anadolu Üniversitesi: 1 - Efeler 09 SFK: 222:01 TFF 3. Lig 2. Grup Play Off: Anadolu Üniversitesi: 1 - Efeler 09 SFK: 222:00 Gaziantep’teki feci kazada ölenlerin kimlikleri belirlendi
Türkiye 08 Şubat 2019 - 11:03 Yorum: 0

Siyasi partilerin temsilcilerinden ses ve çevre kirliliğine karşı mutabakat

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, siyasi temsilcilerle 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesinde bir araya geldi.

Siyasi partilerin temsilcilerinden ses ve çevre kirliliğine karşı mutabakat

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, siyasi temsilcilerle 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesinde bir araya geldi.

Siyasi partilerin temsilcileri, seçimlerin kampanya sürecinde ses ve çevre kirliliğine karşı mutabakat sağladı. Siyasi parti temsilcilerini makamında kabul eden Vali Akın, seçim güvenliğine yönelik alınan tedbirler hakkında değerlendirmelerde bulunacaklarını söyledi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin huzur ve güven ortamında geçmesi için siyasi parti yöneticilerinin üzerine düşen görevleri iyi bir şekilde yerine getireceklerine inandığını belirten Vali İbrahim Akın, "Seçimlerde alınan tedbirler ile vatandaşlarımızın bu konuya göstereceği hassasiyet seçimin demokratik olgunluğa erişmiş olan Kırşehir'de güvenli bir şekilde gerçekleşmesini sağlayacaktır. Valiliğimiz, kaymakamlıklarımız, emniyet ve jandarma teşkilatlarımız seçim öncesinde, seçim sırasında ve seçim sonuçlanıncaya kadar ilimiz genelinde her türlü emniyet ve asayiş hizmeti için 24 saat görevleri başında olacaklardır. Bizlere düşen temel görev, seçmenin sandığa güvenli bir şekilde giderek kendi hür iradesiyle oyunu kullanmasıdır" dedi.

Siyasi partilerin temsilcilerinin görüşlerini beyan ettiği toplantı fikir alışverişi ile sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber