Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 28 Mart 2024 - 14:30 Yorum: 0

Sultangazi’de Ramazan, Aile ve Çocuk söyleşisi ilgi gördü

Sultangazi Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında bu kez Yazar Sıtkı Aslanhan’ı ağırladı. İlçe sakinlerine keyifli bir akşam yaşatan Aslanhan; Ramazan, Aile ve Çocuk adlı söyleşisiyle izleyicilerin beğenisini kazandı.Sultangazi Be...

Sultangazi’de Ramazan, Aile ve Çocuk söyleşisi ilgi gördü

Sultangazi Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında bu kez Yazar Sıtkı Aslanhan’ı ağırladı. İlçe sakinlerine keyifli bir akşam yaşatan Aslanhan; Ramazan, Aile ve Çocuk adlı söyleşisiyle izleyicilerin beğenisini kazandı.
Sultangazi Belediyesi, birbirinden keyifli etkinlikleri ilçe sakinleriyle buluşturmaya devam ediyor. Bu kez Yazar Sıktı Aslanhan, Ramazan etkinlikleri kapsamında ilçedeki vatandaşlarla buluştu. İlçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği programa Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun da katıldı.

Oyun çok önemli
Yazar Sıktı Aslanhan, Aslanhan, ebeveynlerin çocukların oyununa dahil olmasının çok önemli olduğunun altını çizdi. Çocukların bol bol anne babalarıyla oyun oynaması gerektiğini belirten Aslanhan, oyunun aile bağlarını güçlendirdiğinin de altını çizdi. Aslanhan, Ramazan ayının aile ve çocuklar üzerindeki etkilerine değindi. Keyifli sohbet, izleyicilerden tam not aldı. Programın sonunda sahneye çıkan Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, samimi sohbetinden dolayı Sıtkı Aslanhan’a teşekkür ederek çiçek verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber