Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 15 Mart 2024 - 14:56 Yorum: 0

Taşova Gençlik Merkezi’nden gençlere yeni ufuklar

Amasya’nın Taşova ilçesinde Gençlik Merkezi’nde kodlama eğitimi alan öğrenciler, teknolojiyle ilgili yeni bilgiler öğrendi.Taşova Gençlik Merkezi İnovasyon Atölyesi’nde kodlama eğitimi alan öğrenciler, “8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haf...

Taşova Gençlik Merkezi’nden gençlere yeni ufuklar

Amasya’nın Taşova ilçesinde Gençlik Merkezi’nde kodlama eğitimi alan öğrenciler, teknolojiyle ilgili yeni bilgiler öğrendi.
Taşova Gençlik Merkezi İnovasyon Atölyesi’nde kodlama eğitimi alan öğrenciler, “8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası’nı düzenlenen etkinlikte kutladı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Taşova Gençlik Merkezi gönüllü gençleri ve liderleri, bilimin ve teknolojinin önemine dikkati çekmek, çocukları ve gençleri bu alanlara teşvik amacıyla bilim ve teknoloji haftası için etkinlik düzenledi. Gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler bilimsel deneylerini sunarken, aynı zamanda teknolojinin gelişimi ve kullanımı hakkında farkındalık oluşturdu. Öğrenciler, farklı bilimsel konseptleri keşfetme ve teknolojinin günlük yaşamda nasıl kullanılabileceği konusunda pratik bilgiler edinme fırsatı buldu.
Taşova Gençlik Merkezi Müdürü Sercan Şenel, etkinliklerin çocukların ve gençlerin bilimsel düşünme becerilerini ve teknolojiyle ilgili yeteneklerini geliştirmeye yönelik olduğunu belirterek, “Bu tür etkinlikler, çocukların ve gençlerin gelecekteki kariyerlerini şekillendirmelerine yardımcı olacaktır ve toplumda bilim ve teknolojiye olan ilgiyi artıracaktır. Taşova Gençlik Merkezimizin İnovasyon Atölyesi’nde açtığımız kodlama kursu, çocuklarımıza ve gençlerimize sunduğumuz fırsatlardan sadece biri olarak görülüyor. Aynı zamanda Gençlik Merkezlerimiz, çocuklarımızın ve gençlerimizin kişisel gelişimlerine katkıda bulunurken, topluma da faydalı bireyler olarak yetişmelerine yardımcı oluyor” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber