Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 12 Ekim 2023 - 11:10 Yorum: 0

TEI, İhracat ve İş Birliği Fırsatları için SAHA - EDGE Savunma Sanayi Buluşması’nda

Türkiye’nin lider motor şirketi TEI, SAHA İstanbul ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin en büyük savunma ve havacılık şirketleri grubu EDGE’in düzenlediği SAHA-EDGE Savunma Sanayi Buluşması’nda yerini aldı.SAHA İstanbul’a üye firmalara öze...

TEI, İhracat ve İş Birliği Fırsatları için SAHA - EDGE Savunma Sanayi Buluşması’nda

Türkiye’nin lider motor şirketi TEI, SAHA İstanbul ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin en büyük savunma ve havacılık şirketleri grubu EDGE’in düzenlediği SAHA-EDGE Savunma Sanayi Buluşması’nda yerini aldı.
SAHA İstanbul’a üye firmalara özel olarak düzenlenen ve Türk savunma sanayisinin ihracatının artırılması ile yeni yatırım fırsatlarının değerlendirilmesine yönelik etkinlikte TEI, savunma ve havacılık alanında bir iş birliği protokolüne imza attı.
11 Ekim’de ATO Congresium Uluslararası Sanat, Kongre, Fuar ve Etkinlik Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte başta Bakanlıklardan ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’ndan olmak üzere çok sayıda kurum ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden çok sayıda sektör uzmanı katıldı. TEI etkinlikte ayrıca Türkiye’nin en güçlü havacılık motoru TEI-TF10000’i sergiledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber